Guliashvili stiže na posudbu

Velež se pojačao iz Sarajeva!

36

Komentari (36)

Zaccheroni
Velezmostar32
Dobrodosao a hejtera ce uvijek biti..
Ecosport
Velež će rasturiti, a Sarajevo se raspasti do kraja godine.
rabodimis
A zeljo ce poput feniksa ustat i otvorit tri humanitarna broja ove godine ?? XD PS Pametija si kad sutis i pusis.. Samo kazem..
Ecosport
Kako god, opet će završiti ispred qitarčića
rabodimis
Prvo su bili qitari... Sto si to sad smanjila na "qitarcice" ? Razvale ti usta kad su veci, pa odlucila da bolje da smanjis malo ? XD
SeoRusilac
Dobro došao Guliashvili
vukodlak
Jedino sto priznajem Sarajevu je to da imaju najjaci B tim u ligi (Velez). Na sta spade onakav gigant da lize j..a rezimskom klubu i kupi njihov izmet. Zalosno ?.
Drakula
Ko kaze da Sarajevo nema B tim. Sarajevo je gospodski klub bio citav zivot razliku od zeljkana za kojeg klosari bez marke navijaju i seljaci
velez mo
Hahahaha,cuj filijala.Filijala je po tebi sto samo kod nas moze doci 700 Pitara u dresovima sa šalovima i bez policije,tako i nas na Kosevo,samo bi volio znati na koji stadion moze doci 700 manijaka da nenaprave problem i da budu srdacno docekani.
vukodlak
Sve 5. Mogu oni imat i C i D tim ali nema puno fajde od toga. A taj drugi zakljucak imas pravo na misljenje samo neznam ma osnovi cega si donio takav zakljucak ?
Mostarac94
A zeljkanovi kad skandiraju slobodan praljak se moze protumaciti kao da zele biti filijala zrinjskom?
vukodlak
To je tako bezobrazna laz da to nije zdravo. Nikada se to nije desilo na Grbavici a ni na bilo kojem drugom stadionu od strane Manijaka. Kakav covjek moras biti pa da tako izmisljas. Fujjj.
Velezmostar32
Ziva istina da su pjevali za praljka znamo da vas je stid zbog toga zato i sad izmisljate.
rabodimis
I ja samo jedno mogu rec.. Rustemovic vam je plafon sto se tice bivsih igraca Sarajeva. Mislim da je puno bolje i korisnije imat Guliashvilija reprezentativca nego Rustemovica kloca. Vaseg najboljeg igraca smo mogli dovest kako smo htjeli a iz Veleza ne mozemo tek tako dovest njihovog najboljeg igraca.. Prvo se upitaj kako je tvoj "zeljo-gigant" spao na to da lize jaja svima po redu u drzavi, prosi i ima humanitarni broj.. Jedan reprezentativac nije nit moze bit izmet.. Ali Rustemovic tacno odgovara tom tvom opisu.. AKO su oni nasa filijala sta ste onda vi ? Nas smetljarnik ??
vukodlak
Iskreno otrcana prica koja ne pije vode vise nigdje. A ne spominjes to sto su vas pitari tukli po Zenici. Oni su dobri prema vama samo kad im bodove dajete. Cim nema bodova odma batine.
vukodlak
Broj trofeja, proslogodisnja pozicija na tabeli i ispadanje iz europe dovoljan je odgovor na tvoj komentar. Vi da ste mogli dovest doveli bi to je 100 %.
vukodlak
Ma mozes ti da izmisljas koliko hoces. Belaja jest bilo ali niko nije skandirao takvo nesto. Konkretno tu utakmicu je pored mene na istoku sjedilo par navijaca Veleza kojima niko nista nije rekao. Cak ni u obracanju poslije utakmice o incidentima udruzenja navijaca Veleza niko ne spominje skandiranje tako da mani me tih lazi Bgti. Lahko je izmisljat bez ijednog dokaza. Manijaci su vise puta dokazali da im je drzava ispred svega. Onakav aplauz dobit u Tuzli (i to zadnje kolo) to malo ko moze. Na utakmicama protiv Sirokog se uvijek skandira ime pokojnog Vedrana. Ja fakat ne mrzim nikoga ali neznam cemu izmisljanja i lazi.
rabodimis
Opet pretjerujes, imali su ljudi pravo dug niz Bez poraza protiv FK Sarajeva.. Valjda bi oni bolje od tebe znali da su ih Pitari tukli negdje, de skoncetrisi se ako Boga znas.. Otvoreno nam se nudio sto se to sad lud pravis, onaj njegov menadjer bi bio najsretniji na svijetu da je uspio u onom sto je namjeravao.. Al Ismir vas gospodski ispostova ko komsiju i rivala. Cinjenica.. O trofejima, slavljenickom trecem mjestu.. to su vec peta i sesta tema.. Moze brate i to, al de da prvo vidimo sta je ko kome, to si pitao zar ne ?
vukodlak
Joj covjeka cudnog ja kad nesto kazem onda sam 100 % siguran. Imas izjestaj mupa ZDK koji je bio i na tv-u gdje se kaze da su pripadnici navijaca sarajeva napali velezove navijace. Pisalo se o tome u svi medijima a imaju i 2 snima ka YT. Nisam ja kao ovi sto lazu da se na Grbavici skandiralo praljku a nije al helem. Uglavnom nisam ti ja za te mrznje i tako to. Neka umjerena bockanja ok ali nista vise od toga. Mozda sam ja pretjerao kad sam napisao da kupe izmet ali da su filijala to je 100000 %.
rabodimis
Braca samo ti kazem da nisi upravu sekunde jedne.. Vidim da nisi od neke mrznje, slucajno lazima pokusavas ponizit nekog.. Dodjes da pricas o odnosima nasa dva kluba, o nakim filijalama, usput popljujes sve zivo na obje strane.. iz ciste ljubavi i brige za nama ?? XD Slazes ofirno u svakom svom komentaru, uopste ne zalis, udaras sta stignes.. I na kraju "lazu ovi da se skandiralo praljku" ? XD Neozbiljan si brate. Ja veze nemam jestel il niste prozivali.. al nemoj vise ti branit manijake ako Boga znas.. Izginuse ljudi.. XD
vukodlak
@rabodimis Dosadan si prikazo, u ime svih Pitara nas blamiras
rabodimis
@Amaru Mater ti jbem odvratnu.. Izvini.. Nije do mene.. Eto da si samo Sebilj znao pronac.. Da bar nisi glupa smrdljiva pizdurina.. Sve smo mogli rijesit lagano i u trenu.. Nisi tad dosao zato sad hrabro sakriven pisi gluposti i cekaj kad cu ti jbat mater.. Tu sam ja, znam i mogu.. ;)
Drakula
Gulli malo jaci od kisele vode. Hvala bogu nek ide
Mostarac94
Citav tim vam je malo jaci od jane s limunom
Drakula
I vama vitrina sa trofejima hahahaahah
Mostarac94
Pametnooo Rodjenii, svakako nije da bi se u sarajevu naigrao
SonPen1946
Filijala nasa krasna.
velez mo
Pitari kakav je status Keremeha?Guli je dobar,imamo mi i Rafu pa ko se bolje pokaze
Pegamber
On ti je brate zacementiran u prvih 11 kod nas, daleko najzahvalniji igrac trenutno u nas, a gulli je sigurno pojacanje za vas to ce vrijeme pokazat sigurno, u svakom slucaju sretno vam
velez mo
Vidi se brate da je dobar,bas zahvalan igrac zato i pitam,sve najbolje Pitari
south
Iskreno i jesu vasa filijala lizete se sa njima zadnjih godina
Mostarac94
A vi nasa, poklonismo vam Ovcinu, halalosum mali plavi
Ajax11
Pametno od strane Sarajeva
user1588184310
Bravo rodjeni moji idemo samo jako!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.