Veliko srce Edina Džeke: Slijepa navijačica Rome je imala najbolji dan u životu

Bh. napadač je dobio i poljubac

Veliko srce Edina Džeke: Slijepa navijačica Rome je imala najbolji dan u životu

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome nakon kratke pauze počeli su s treninzima pred drugi dio sezone italijanske Serije A. 

Roma je danas na društvenim mrežama objavila sjajan video koji je oduševio navijače ovog kluba. U centru pažnje nalazi se navijačica Michaela koja je slijepa, ali od malih novu prati Romu i navija za klub s Olimpica.

Ona je sa svojom sestrom imala priliku da gostuje na jednoj od utakmica Rome, te upozna igrače ovog kluba. Međutim, na videu se jasno vidi da se posebno obradovala Edinu Džeki koji je odmah stao da joj da autogram, te da se uslika s njom.

Džeko je od Michaele dobio i poljubac u obraz, a sigurno da joj je zagrljajem uljepšao ovaj dan. No, naravno da je na kraju sve zasjenio Francesco Totti koji je idol svim navijačima Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Ovaj snimak mi je uljepšao dan. Super!
24 1
franjo25z
Uvjek je bio gospodin....i dobar covjek
23 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi