60

Komentari (60)

dedizator
Nego koliko je mjesto za mladu repku, 10k$ još uvijek ili imaju popusti
BHNACIONALISTA
****m mater sport sport .ba i vici isti ste chetnics
BHNACIONALISTA
Koni si ti chetnic mutter (za)****vao svoju
amza
Kreni od Pirica i husare
user1605368976
J....Ti Gigovic staru mafijaši
2323
Pa Vico moj dragi..sam si pravuo talkve sa Husaricem u Borcu okko golmana Topolovica .a sad kao ne znas o kome ae radi Husaric se hvali za Pirica ..a ti ne znas o cemu se radi..Kome je otac od Jovicica platio da mu sin zaigra za A repku ne bi li nekoga prevarili i prodali ga..Pa Prijedor cijeli zna za to a ti se pravis neznalica..E moj Vico jos ubaci svog kapitena U21 Miloijevica u tandem sa tvojim Sanicaninom i boli te uvo....Kulasin.Begic.Milojevic.Danilovic-ovaj put nije pozvan-Sanicanin.Sve tvoji igraci iz agencije..sramj se ..Ziljkica koji rastura u Olimpiji nisi pozvao jer nije htio s tobom u agenciju da ga ti vodis...
Buzim83
Ko o čemu,***** o poštenju. Govedo jedno lopovsko.
Vrucbatak
J***M takav savez kad ne zna napisati ime države Kazahstan. Ko sve radi u savezu nije ni čudno. Protiv KazaKhstana na pobjedu.
dinass
Bitno je da se preko zastave sa ljiljanima korona siri
jassony
Pa majku ti genocidasku ti kupio mjesto predsjednika saveza a pricas o nepravilnostima i kupovina
amza
Jasno ko dan o kome se radi husara cure pirica konstantno mada čovjek 2 godine nebrani on je protiv kostarike branio rad ste od****li begovica za vas interes mafija u savezu radi sa kojekakvim menadžerima promjer najveći te loše politike je pirica koji nije ni za kantonalne lige najveća prevara od golmana.onda nepoštivanje djurica vrancica itd itd momke koji su klasa za pojedine tamo.sramota
dinass
Tako je Djuric i Vrancic su morali biti pozvani kao i Prcic.Bez jedne noge su bolji od ppolovine ovih glumaca.
user1605368976
Dali su zaslužili pozive nekad : Supic, Mirko Hrgovic,Milinkovic; itd a tek sada počev od Kenana Pirica pa na dalje
dinass
Supic branio solidno,nismo se naprimali golova dok je branio,Hrgovic je u Danskoj bio jedan od najboljih a za Milinkovica se slazem da nikad nije trebo prismrdit reprezentaciji.
user1605368976
Vico poštenjačina
CikaDjedo
HUNTER
I razotkrit će se ako Bog da i onda ćete gledati da zataškate kao što ste i VAR zataškali. Jel Gico Prasiću?
CrveniBar
Vidi cetnicine
fukaraslana
Sutra totalni B-O-J-K-O-T utakmice netreba niko da dodje neka izgubimo utakmicu ali poslacemo poruku da mafija mora napustiti NS BiH
azmoh
I misliš napustit će?
CrveniBar
**** se njih za to dosli ne dosli
fukaraslana
Hahahaha nije mogao da proda Danilovica i Ziljkica dok ih nije ugurao u A selekciju BiH a samo pogledajte sad U 21-19-17 pa to je sad RS 21-19-17 tu igra 90% igraca iz Modrice , Gradiske , Banha Luke , Leotara , Bijeljine ...... sve top talente ne pozivaju i zato gubimo od Irske 0-2 pa 2-2 sa Crnom Gorom a U19 1-5 gubi od Rumunije i U17 ko uleti taj igra isto kao kod 21 i 19 . UZAS je nastao onoga dana kada je Vico i Misimovic preuzeli NS BiH
CrveniBar
Znas da su selekcije podijeljene po narodima, po ovome sada Petev je ispred Bosnjaka
dinass
Tako je ovi su uzeli pare i za djecu
JedanLik
Vuke ti nategnem , poslije titule borcu onakve mogu mislit na sta si spreman sve
WOLF20
Vise ce Vico uraditi za timove iz PL nego Begic sto je.
mido1921
Uradio je već Radnik ostavio u ligi iako je ispao. Leotar ubacio u Premijer ligu i ako se nije izborio. Radi čovjek za klubove.
Koljicfan
Pogledas ga i vidis kakav je.... Kaze Barbarez ljubomoran sto nije selektor postao.... Da si kulturan i skolovan nebi to javno reko. Sramota
Rodjeni66
Ko može da zabrani zastavu s ljiljanima,da se unese na stadion.Ta zastava je priznata kao državna kad smo postali neovisna država Bosna i Hercegovina.
vedin
Znači da je najbitnije da se šuti na kriminal da se ne naruši "dobra" atmosfera u reprezentaciji.
VenamaHrabrih
Vala baš. Ko da treniraju u sterilnoj laboratoriji i svi, aman, iz carskih mooda ispali.
ChuckNorris
Dajdžin mali će sve lafo izgladiti, ne brinite ovce. Pa Vico ti si postavio Misketa a Miske Peteva, valjda ti trebaš kao predsjednik prvi saznati takve nepravilnosti a ne novinari N1. Bojkot prćije do daljnjeg. ??????????
Barba10
ABda da sutra budu prazne tribine i da nas kazahstan uzme ili otkine bod da vam kraj bude.. Dignut se vec jednom i otjerati idiote za sva vremena.. U fudbalskom savezu moraju biti fudbaleri a ne politicki sljam..
mirza24
VenamaHrabrih
Ovo se zna već gpdinama. To što mi, novinari, istražni organi šutimo i pravimo se mentalno ometeni, više govori o našem karakteru nego o Vicinom lopovluku.
Matic
Hahahahahahahahahahahaha
Kladionicar_iz_mira
Gdje su tereni Vico???
Baboisback
Klosaru jedan nebitni. Jesi ti iz iste familije kao i onaj krmak Dodik,odmah se zna da lazes i petljas. I ptice na grani vide da neko gura Pirica(nije branio skoro 2 godine,a ima mjesto u reprezentaciji). Isto vazi i za Cipelica(nebitan klub u Hrv a kamoli u Evropi).Mali Ovcina iz Veleza je za klasu bolji od njega.
realista1982
Rijesili smo vam mi, djelujte... Piric odma out!
bosnjak19781998
UEFA, SIPA, FIFA, a ne vi iz saveza da otkrivate nešto, smećari lopovski
Zeleni_zub
Hoće li N1 objaviti ime drugog sagovornika iz chata ili je taj njihov izvor neka poštenjačina kojoj se ovaj otvorio?
BogatiDijasporac
To se i ja pitam, sve odjednom pocelo da smrdi. Cak i uvijek korektni Begovic odjednom ima muda da nekog direktno kritikuje, i to bas sad. Cudno? Realno, Begovic je trebao biti pozvan u reprezentaciju ali kao drugi golman. Sehic je, ruku na srce, odigrao nekoliko jako dobrih utakmica.
Zeleni_zub
Ne treba zaboraviti ni da je N1, tj. Telemach, tj. Sport Klub, tj. Nova pokušao biti generalni sponzor tog lopovskog saveza, ali nisu davali lopovima dovoljno para pa je upao njihov glavni konkurent. Sad odjednom saznali da su lopovi u savezu, a prije godinu ih molili da uzmu njihove pare.
bosnjak19781998
pa jedan je Admir Husarić, menadžer iz srebrenika i prevarant koji je menadžer Kenanu Piriću, možeš da vidiš po načinu pisanja poruka i objava na njegovom profilu da je on, a i Pirić je ušao u 56. minuti te utakmice kako je i napisao u poruci, ovo je nekom svom haveru pisao pošto se on i javno na profilu svom hvali kako završava mjesto svojim igračima u A, U21 i U19 reprezentacijama
Zeleni_zub
dobro, a ko je drugi? Neki Husarićev jaran očigledno, ali i jaran od novinara?
Jupp
Vic(u)o, pusti se seljacke price, znamo da dolazis iz politicke familije i dobro nam je poznato kako su “tvoji” posteni, tako da ti ne ide u prilog uopste da se pravdas, budi kao svoj daidza bahat i pisaj po narodu kako je i navikao do sada!!! Ali necete dugo zapamti, narodu je dokurchulo!!!
dinass
On napada Barbareza,tugo i nesreco da je pravde Barba bi sad bio na celu saveza a ovaj komentariso po tviteru.
King_Kenny
...pa sto ne razotkrivas nego cekas da prvo novinari otkriju i objave.
denimen9
Pa novinari su zamaskirali ime ljudi iz chata... ne znam šta ti tu nije jasno?
velez mo
Puna podrzka nasem kapitenu Barbi i nasem najboljem golmanu Begi,Barba majstore Red Army je uz tebe.
BogatiDijasporac
Begovic nije nas najbolji golman a Dzeko je kapiten. Budimo realni malo.
bosnjak19781998
@BogatiDijasporac Begović je naš najbolji golman u historiji, ne lupaj gluposti
shokato
pravis se pametan a glup si ko Q ,o cemu ti pricas ,da li mozda Kovacevic zasluzuje poziv ,najbolji golman u poljskoj i jedan od najboljih u Bosni ikad .....ili mozda je sa pravom pozvat ovaj iz grcke koji nije dvije godine branio 5 minuta ....
user1613424508
Mozda al sad trenutno nije ni blizu Sehica, pa nebi trebo pred kvalifikacije dizat tenzije i lupetat
dinass
Meni stvarno nije jasno sta ti imas protiv Barbareza i Begovica.O Barbarezu se pjesme pjevaju,covjek dolazio da igra kad su mu prijetili porodici dok nasa sadasnja najveca zvjezda propusti okupljanje zbog presadjivanja kose.Begovic je branio i brani u Premijer ligi a Sehic najbolji kako kazes od Turske maket ne moze pa pitanje je samo jel u prvoj Turskoj ili drugoj.Nije on los ali ni blizu Begovica.
user1612368054
Kao ti sad pošten. Ko o čemu murva o poštenju.Samo bojkot saveza i igrača.
Dzambo
Ma ja, sigurno je namješteno sve. Ne bi se vi u savezu tako lako prodali
Celtic
odlična atmosfera u reprezentaciji pa dokle više, hebem vam atmosferu više, kakva atmosfera? Dvije godine nismo nikoga pobjedili, jedva Kuvajta dobili i sad odlična atmosfera, kao i sve u ovoj državi sve propalo, kao kod vas nešto drugačije? Kriminalci i uhl****, doveli ste ovu državu na rubu propasti i nestanka a narod glupi kako se sa 10deka kafe na izborima zadovolji tako se i zadovolji pobjedom protiv Kuvajta.
denimen9
Drug, tvoj problem je što miješaš izbore i utakmicu protiv Kuvajta. Ili opcenito nogomet. Izbori niti u jednoj državi na svijetu, pa samam tim ni u Bosni i Hercegovini nemaju NIKAKVE VEZE sa nogometom. To je sve u tvojoj glavi ljudino.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti