Potvrđeno za SportSport.ba

Vinko Marinović novi trener FK Borac!

16

Komentari (16)

Ljacmu1
Zna odigrat na rezultat, igra mu nije atraktivna ali će obaviti posao. S vremenom će urediti obranu, također je psihološki dobro da nakon jednog galamdžije dođe netko staložen tko gradi autoritet znanjem.
pjanke.sa
Ma nema sanse da ovaj nesto uradi. Tamo mora igrat onaj koji mu kaze Vico.
bazaorao
King_Kenny
...dobar trener,steta sto ih Jagodic nije preuzeo...
user1604155860
Jedan od vecih gospodina u ovom brlogu od trenera (Marinovic,Jakirevic,Dudic)samo ih treba istrpjeti jer rezultat se nemoze stvoriti preko noci.Dokaz za moju konstataciju je Jakirevic prvu sezonu nije se plasirao u evropu a sada cuda pravi za nasu ligu.
bazaorao
Gdje dudića u ovu ekipu utrpa
pjanke.sa
@bazaorao pa sta je trebao Mulalica seljacinu da utrpa??!! Stid me sto sam sarajlija kad on pocne pricat
axel42
Šta je ovo samo se vrte u krug? Iz jednog kluba u drugi, kao kod nas u gradu konobari, napusti jedan lokal pa predje u drugi pa se onda opet vrati u onaj prvi!!! Cirkus živi, kao i sama nam liga!!
milivoje
Šta je osvojio,bio 3 kola i prekinuli ligu,čuj osvojio
veliki73
Trenbolon
Meni jedan od drazih trenera koji je vodio fks....gospodin covjek.
Chico
Jad jadni. Ono prosipanje titule uz Vicinu podrsku ce ostati nezabiljezeno i nezapamceno u historiji. Olos
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.