Fudbalski svijet zgrožen izgledom legende, ima tek 39 godina, a totalno je neprepoznatljiv

Pojavio se na sceni na žrijebu za EP

Fudbalski svijet zgrožen izgledom legende, ima tek 39 godina, a totalno je neprepoznatljiv

Endin Čaušević

UEFA se potrudila da večeras okupi što veći broj fudbalskih legendi da žrijebu grupa za Evropsko prvenstvo koja se igra idućeg ljeta u Njemačkoj. Na pozornici se pojavilo dosta poznatih lica, a o jednom bivšem igraču svi pričaju zbog njegovog problema s viškom kilograma.

Žrijeb grupa za Evropsko prvenstvo održan je večeras u Hamburgu, a UEFA je ponovo dala maksimum da napravi ceremoniju za pamćenje.

Kao i uvijek potrudili su se da dovedu neke od velikih fudbalskih imena, te su to uspjeli i ovaj put jer smo na sceni gledali zaista legende koje su obilježile jednu eru najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Pored voditelja večerašnjeg programa na sceni su bile fudbalske legende poput Gianluigija Buffona, Ricarda Quaresme, Tomasa Rosickog, Stevea McMananamana, Samija Khedire...

Također, dvorana je bila prepuna ljudi iz svijeta fudbala koje je UEFA uspjela da okupi na jednom mjestu, ali jedan čovjek ukrao je svu pažnju.

Oglasi

Naime, u centru pažnje fudbalske javnosti našao se nekadašnji nizozemski reprezentativac Wesley Sneijder koji se našao na sceni i izvlačio je kuglice na večerašnjem žrijebu.

Sneijder je prije nekoliko godina završio karijeru, no kada je izašao na pozornicu svi su se ponovo šokirali kada su vidjeli koliko viška kilograma ima nekadašnji veznjam Real Madrida i Intera.

Nizozemac se itekako opustio otkako je završio igračku karijeru, ali da će dobiti toliko kilograma malo ko je mogao očekivati, a komentari na društvenim mrežama pokazali su koliko su svi iznenađeni njegovim izgledom jer ima tek 39 godina.

Iako je već poznato da se Sneijder "zapustio" večeras se vidjelo da njega to baš previše i ne brine jer je očito da je dobio još dodatnih kilograma i malo ko bi mogao uopšte reći da je riječ o nekada sjajnom igraču koji je bio fizički u odličnoj formi.

Sneijder je karijeru završio na ljeto 2019. godine i tada se maksimalno opustio što se po njegovom izgledu jasno može vidjeti.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ponikao je u Ajaxu, a najbolje dane karijere proveo je u Real Madridu i Interu s kojim je osvojio skoro sve što je mogao. Još je igrao za Galatasaray, Nicu i katarsku Al-Gharafu u kojoj je i završio karijeru.

U reprezentacijni Nizozemske ovaj 39-godišnjak odigrao je 134 utakmice i zabio je 31 pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi