Wojciech Szczesny slomio nos na dva mjesta, ali već u petak želi da brani

Protiv Torina

Wojciech Szczesny slomio nos na dva mjesta, ali već u petak želi da brani

Eldar Ganibegović

Gradski derbi Juventusa i Torina jako loše je prošao za poljskog golmana Wojciecha Szczesnyja. Slomio je nos.

U okviru 32. kola italijanske Serije A jučer su u gradskom derbiju Torino i Juventus podijelili bodove, bilo je 0:0.

Torinski derbi nije prošao za sve baš tako miroljubivo. Naime, golman stare dame slomio je nos.

Vidjeli smo sinoć scenu kada je Masina udario laktom poljskog golmana, ali je uspio da završi meč, pa Mattia Perin nije morao da ulazi na teren.

Dan nakon utakmice dolaze nove informacije iz Italije. Golman Juventusa je slomio nos i to na dva mjesta.

"Mislim da mu je nos slomljen na dva mjesta i sutra ujutro će to popraviti", rekao je trener Juventusa Massimiliano Allegri, nakon utakmice.

Oglasi

Juventus je u saopštenju naveo da je Szczęsny sinoć operisan. Zahvat je izvela dr. Libero Tubino.

Iz kluba poručuju da će Szczęsny biti otpušten iz bolnice u nedjelju ujutro, a njegovo će stanje svakodnevno pratiti liječnici Juventusa.

To stoga isključuje moguću dužu odsutnost Szczesnyja s ligaških utakmica. Szczesny će u sljedećim utakmicama vjerojatno igrati s posebnom maskom.

Dodatne informacije o ovom pitanju dao je novinar Lukasz Wisniowski na YouTube kanalu "Meczykow" .

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Szczesny je jučer zapravo patio, ali je bio vrlo pozitivan u vezi s onim što će se dogoditi. Njegovo sudjelovanje na EURU 2024. vjerojatno neće biti vrlo kratko", rekao je novinar.

Juventus narednu utakmicu igra već u petak protiv Cagliarija. Kako informacije s Apenina govore, poljski golman želi da brani bez obzira na povredu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

single1992
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> use.my/bedblog
0 0
Mirsad1705
Udarac laktom u nos pred kraj susreta u trenutku kada je golman kontrolisao loptu. Sudija je jedva svirao slobodan udarac i to tek nakon što je golman Juventusa pao kao pokošen. Čemu VAR, čemu kamere, iz aviona se vidjelo da je igrač krenuo da ga "namjesti", pa mogao je u svakom trenutku odustati i od skoka, djeca znaju da je svaki kontakt golmana i igrača u petercu prekršaj u korist golmana. Sudije i VAR NIŠTA! Ni mene više ništa ne čudi, pa u engleskom premijeršipu, VAR ni ne pogleda dva nepostojeća jedanaesterca za Čelzi protiv Junajteda, juče faul Junajtedovog igrača (ako ga je bilo) više u kaznenom prostoru, nego izvan njega i VAR sudije izvlače na slobodan udarac, valjda da malo vrate onu krađu prije neki dan protiv Čelzija..... Kod ovakvog suđenja ne treba više ni gledati fudbal.....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi