Xavi otkrio najveću ljetnu žeju
FOTO: EPA

Bit će prometno na Nou Campu

Xavi otkrio najveću ljetnu žeju

H. Zilić

Barcelonu također čekaju igračke promjene ovo ljeto.

Bit će prometno prema prvim najavama iz Katalonije, a trener tima sa Nou Campa legendanri Xavi Upravi kluba je iznio i svoju najveću želju u ljetnom transfer roku.

Xavi na Nou Campu želi da vidi štopere Napolija sjajnog Senegalca Kalidoua Koulibaliya.

Pomenutom fudbaleru ugovor sa Napolijem ističe na ljeto 2023. godine, tako da će ovo biti i prilika da tim sa juga Italije napuni kasu.

Senegalski defanzivac ima vrijednost 45 miliona eura, a sigurno da Napoli ne bi pregovarao ispod 50 miliona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Problem Barceloni bi mogla predstavljati činjenica da je Koulibaly na radaru još nekih klubova kao što su Bayern, Inter, ranije su se spominjali Liverpool i Chelsea.

Već za mjesec dana ćemo vidjeti da li će se Xaviju ispuniti ova želja koju podržavaju i navijači Barcelone jer bi Koulibaly dao na dodatnoj sigurnosti defanzivnoj liniji katalonskog tima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Toliko su ih kupili, a rupa u odbrani, Semedo, Ummiti, ha ha...Jos na ljeto ce otjerati i ono malo mladjih igraca, koji su se pokazali kao vrlo dobri.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi