Xavi je sada otvoreno govorio o eventualnom povratku Messija: Sve je mnogo jasnije

Argentinac ima ugovor sa PSG-om

Xavi je sada otvoreno govorio o eventualnom povratku Messija: Sve je mnogo jasnije

Samir Mlaćo
Kao bomba je među navijačima Barcelone odjeknula informacija da bi Lionell Messi uskoro se mogao vratiti u redove ovog kluba.

Jasno je to istakao Xavi Hernandez, ali i predsjednik Joan Laporta.

Messi je prošle godine napustio Barcelonu nakon što klub nije ispunio njegove financijske uslove.

Odlučio je prihvatiti bogatu ponudu PSG-a. PSG već sada nudi Argentincu novi ugovor kako bi spriječio njegove eventualne pregovore sa Barcelonom i drugim klubovima.

"Nadam se da priča Lionela Messija s Barcelonom još nije završena. Mislim da je tako. Sve je otvoreno i naša je obaveza da mu osiguramo mnogo ljepši kraj nego što je to bio. Kao predsjednik Barcelone, osjećam se dužan prema Messiju", rekao je nedavno predsjednik Barcelone Joan Laporta.

Ipak, Xavi je sada mnogo realniji. Svjestan je da PSG neće lako pustiti Argentinca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

“Nema smisla pričati o tome. Ovog trenutka je to neostvarivo. Ima puno igrača koji nam žele doći i to dovoljno govori o našem globalnom utjecaju“, rekao je Xavi.

Messi ima ugovor sa PSG-om još godinu dana.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Kontam sve, ali taj paket novca im može dovesti Mbappea. Jer baš kao i Messi i Mbappe je u PSG-u samo zbog love. Budimo realni.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi