Za Parmu više nema spasa

Poraz u Torinu

Za Parmu više nema spasa

E. Škorić
Teme:

Nogometaši Parme poraženi su u Torinu s 1:0.

Parma je bila u teškoj situaciji do ove utakmice, no sada je već izvjesno da ovaj tim neće ostati u Seriji A naredne sezone i sada se čeka samo potvrda njenog povratka u Seriju B.

Pokušavali su gosti da pobijede u Torinu, no na kraju je domaća ekipa slavila i poprilično osigurala svoj ostanak u eliti.

Gol odluke postigao je Vojvoda u 63. minuti. Još jednom se tresla mreža gostiju, ali je pogodak poništen zbog ofsajda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Torino ima 34 boda i 15. je na tabeli, ali i dalje mora da strepi jer je samo tri boda od Beneventa koji se nalazi u opasnoj zoni.

Torino u narednom kolu igra važnu utakmicu u gostima protiv Verone.

Top Komentari

user1597698961
E moj Gojače ,ekipa koja s ebori za opstanak u talijanskoj seriji a ,ti vec 6ti mec ni minute ne dobi,,a mi ga svi dizali u zvijezde a i podigao se bio bas,,spusti te na zemlju osrednji talijanski tim,drzi se dinama ako te i tamo prime ili ti ne gine povratak u Zelju...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi