Završen je još jedan veliki transfer: De Ligt je novi igrač Juventusa!
(Foto: EPA)

Uskoro službena potvrda

Završen je još jedan veliki transfer: De Ligt je novi igrač Juventusa!

M. Šljivak

Matthijs de Ligt postat će novi igrač Juventusa.

Fantastični štoper dogovorio je sve uslove oko ugovora sa Juventusom, a holandski mediji su upravo objavili da je transfer između Ajaxa i Stare dame kompletiran i da će De Ligt ubrzo zvanično biti predstavljen.

De Ligt nije otputovao sa ostatkom ekipe na pripreme u Austriju. Očekuje se da će on u narednim satima otputovati u Torinu, gdje će zvanično potpisati ugovor sa prvakom Italije.

Sjajni 19-godišnji fudbaler će Juventus koštati 75 miliona eura.

Mino Raiola je potvrdio da De Ligt ima dogovor sa Juventusom

Da je De Ligt postigao dogovor sa Juventusom potvrdio je prije nekoliko dana njegov agent Mino Raiola.

"De Ligt je postigao dogovor s Juventusom. Sada je preostalo da dva kluba završe pregovore. Nemamo nikakvu namjeru da se okrećemo arbitraži, uredno će se pojaviti na pripremama Ajaxa."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Neće se pretvarati da je bolestan. To nije njegov stil, ali će sačekati da dogovor između klubova bude ubrzo pronađen", dodao je Raiola.

Sada je sve gotovo i čeka se samo zvanična potvrda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije