9

Komentari (9)

duplakruna1
Ovakve lakrdije ima samo u balkanskim prvenstvima. Sarajevo ocaj no sa taktikom nemoj da primimo gol, a zeljo opravdano kandidat za federalne lige. Sudija ne zasluzuje da sudi vise ni jednu prvoligasku utakmicu - produziti samo tri minute a trebalo je najmanje 12, Uz to za sarajevo je u cijelog drugom poluvremenu svirao cetiri - pet faulova a bilo je barem tri prerksaja za zuti radi faulova s ledja. Ovakva igra Sarajeva s obizorm na sve okolnosti na utakmici je za dobro razmisliti sta dalje sa Rozmanom - ocito ne nema znaJA ZA VODITI EKIPU DO POBJEDE. SVE U SVEMU FUJ !!!
AK16
Kako je glup Radović, ja glupljeg fudbalera nisam odavno vidio.
Krajinausrcu73
Kako je krenulo mogli bi na kraju samo golmani ostati...
Uranija
Hahahahahaha mora zenička varalica malo pogurati, pa makar u svlačionici dijeliti crvene kartone
Brate moj, pa zar misliš da je slučajno delegiran?
Mirsad1705
Apsolutno pogrešno. Crveni karton koji je dao Cocaliću je čista izmišljotina. Start sa leđa sa obje ruke, ali malog intenziteta i brzo ga je pustio, ovaj pao kao pokošen, ako je htio dati karton onda je mogao dati samo žuti karton, jer Cocalić nije bio zadnji igrač odbrane, to se vidjelo iz aviona. Problem je kad neko nekoga mrzi, onda se može izmišljeti do mile volje......
Ma bravo Mirsade, a sutra pod hitno kod očnog, topla preporuka.
Hipo
Navijac sam Zelje, ne lupetaj gluposti
duplakruna1
bUDALETINO, BOLJE JE DA SUTIS AKO NE ZNAS NI PRAVILA NITI RAZUMIJES IGRU !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.