21

Komentari (21)

Zaccheroni
Copy paste od Bugara,svi na ulice i otjerati ovo gov*o
BeHar
BeHar
Patrice77
Mrs u tri pm klosaru jedan
user1677191664
Vicko ga kvalitetno prangija i nevadi hahaahahahahah
BosanskaSvedska
Da li se zna zasto je sud Bih podnio optuznicu protiv nfsbih?
user1676717906
Vico majmune napusi se kurcine
Shik
Pali savez da stakori izadu iz rupa...
Buzim83
Ne mogu vjerovati da se čovjek šepuri na stadionu u Zenici i niko ništa na njega,?pa te baklje,jaja stolice treba na njega bacati ne na igralište,ionako oko njega je bagra ko i on pa nije šteta ako koga drugog pogodi.
user1676286668
Nema baklji i protesta samo pred savez izlaz i zapalit zgradu dok je unutra ovaj klosar i ostala kompanija onda bi se svi povukli a ovako jbe lik kad može.
Buzim83
Čovjek se jednostavno ruga i sprda sa nama svima i gotovo,a očito da mu se može kad je nas odgovor samo koja bakljica ???
Baco
Protesti i nema dalje..
BosanskaSvedska
Sto prije odes bolje je!
CeZenicaLik
Paksu danje ,kako te nije stid da govoris protiv navijaca pa cak i kada bacaju baklje po terenu i govoris jos da su neciji placenici.Smradu jedan mrssss.....
Culer
Ne seri Vico. Island, Slovačka, Luksemburg. Sada. Nikad lakša grupa. A nekada- Španijom, Danskom, Italijom. Ne pravi paralelu. I nikad se nismo brukali. Mijenjaš selektore kao čarape, vrtiš osrednje igrače. A svaka riba smrdi od glave.
Sioux1921
Da nam je drzava barem malo normalna ovi nebi nikad ni dosli u savez i ja jos neznam kako nam je predsjednik saveza neko ko mrzi drzavu u kojoj je roden i ne smatra je svojom drzavom
Dinamozg
Ti si i takvi kao ti najveći problem ne samo nogometa nego sporta uopce
Brazuka
Ako je cijena svega da ti ides sa svojom mafijom, onda neka nas kazne što više. Dosta te je više. Uzeli ste i pare igračima sinoc, mijenjate selektore, unosite bijelo u avion pa vas otkriju. Vidimo se u Zenici, rat se nastavlja
Shaba
Savez napolje!!! Iskreno se nadam sto skorijem hapsenju i dugom zatvoru ovih kriminalaca. Unistili ste i ligu i reprezentaciju. Sta se sve radi u ovom savezu ni cistacica ne treba ostat, svi su upleteni u ove radnje.
user1676741915
Idi vico nek ti ujak kupi svinja pa čuvaj po Laktašima ti si zaluto u sport
BeHar
Nije on zaluto. Tu je postavljen s ciljem i to ostvaruje. Gori su b.l.je u savezu sto sute i klimaju glavama. Istjerat ****a napolje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.