Zidane i Perez će učiniti sve da ispune svoju želju i dovedu veliko pojačanje iz Manchestera

De Gea na meti Kraljeva

Zidane i Perez će učiniti sve da ispune svoju želju i dovedu veliko pojačanje iz Manchestera

E. Škorić

Zidan je ove nedelje preuzeo Real Madrid i želi da unese promjene u ekipi nakon loše sezone.

Njegov drugi trenerksi debi na klupi Reala jučer je protekao dobro, pošto je golovima Isca i Balea savladana Celta (2:0).

Zidane je u prvim tim vratio Marcela, Balea, Isca... Real je konačno zaigrao kako se od njega očekuje, no u svakom će slučaju klub dovoditi nove igrače na kraju sezone.

Cilj je navodno da se kupe barem dvije velike zvijezde poput Hazarda, Mbappea, Eriksena, a sada se pojavila vijest da Zidane želi novog golmana.

Courtois je razočarao iako je došao kao veliko pojačanje ljetos iz Chelseaja, pa je Zidane na gol vratio Keylora Navasa, a sada razmišlja da dovede novog čuvara mreže.

Ranija želja Reala bio je David de Gea i upravo Španca Florentino Perez i Zidane žele na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

United trenutno pregovara s De Geom oko novo ugovora, a Real je spreman da ga plati "suhim zlatom", samo kako bi došao u klub.

I De Gea je ranije govorio da mu nedostaje Madrid, ipak je svojevremeno branio za Atletico, ali nije baš ni lako očekivati da ovaj sjajni golman na kraju sezone dođe u Real, mada se s Kraljevima nikada ne zna.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

*p!p!t@*
Da, golman mu je inače najveći problem. Koji ste vi levati...
2 0
NKZ1922
A jeste vise dosadni jebo vas i De Gea i Real. Pa do penzije cete ga uporno seliti tamo, idete u picku materinu i vi i vase novinarstvo. Karine ste obicne, mater bi svoju za klik jebali
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi