"Zidane je zbog Pogbe na korak od ostavke"
(Foto: EPA)

Španski novinar Diego Torres tvrdi

"Zidane je zbog Pogbe na korak od ostavke"

M. Šljivak

Zinedine Zidane se nalazi na korak od ostavke na mjesto trenera Real Madrida.

Barem tako tvrdi španski novinar Diego Torres koji je u razgovoru za britanski The Independent istakao kako francuski stručnjak o tome razmišlja jer nije uspio da dovede Paula Pogbu iz Manchester Uniteda.

"To što nije došao Paul Pogba dovodi Zidanea do ruba ostavke. Lično je obećao Pogbi da će ga dovesti u Madrid i to nije ispunio. Činjenica da nije ostvario transfer kojeg je želio poljuljao je odnose između Zidane i predsjednika Florentina Pereza", saopštio je Torres.

Zidane je ovog ljeta doveo veliki broj igrača, ali samo jedno veliko ime - Edena Hazarda. Mnogi smatraju da je premalo napravljeno da bi se Kraljevi borili za trofeje, a navijače ne raduju ni igre iz predsezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije Real previše blistao. Dosta je loših odnosa unutar tima, više se priča o Garethu Baleu i njegovim odnosima sa Zidaneom, nego o lijepim stvarima, pa je kraljevski klub trenutno u popriličnim problemima.

Do kraja prelaznog roka u Španiji ima još dosta. Transfer tržište se zatvara 2. septembra i nije nemoguće da će Kraljevi napraviti još jedan veliki transfer.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi