Zidane: Moji igrači su pametni, neće reći neku glupost

Trener Reala

Zidane: Moji igrači su pametni, neće reći neku glupost

Edmir Škorić

Centralna tema danas u Španiji je izjava Barceloninog štopera Gerarda Piquea.

Podsjetimo da je Pique nakon utakmice Sevilla - Barcelona (0:0) rekao da je njegov klub na osnovu onoga što je vidio na prethodna dva meča jako daleko od titule i da smatra da je Real Madrid sada u prednosti.

Trener Barcelone Quique Setien se oglasio i poručio da "nema potrebe da se brinemo jer i Real Madrid neće pobijediti sve utakmice do kraja".

Kako god, Piqueova izjava je podigla dosta prašine i mnogi smatraju da je na neki način Katalonija "potpisala kapitulaciju" jer njen jedan od najboljih igrača vidi Real kao prvaka.

Španski novinari zatražili su komentar Zinedinea Zidanea, a trener Reala je poručio da se ne brine kako će neko od njegovih igrača dati sličnu izjavu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Neću svojim igračima govoriti šta da rade i šta ne smiju da izjavljuju. Neće reći neku gluposti, koji igrači su pametni", kazao je Zidane.

Real večeras gostuje Real Sociedadu i u slučaju pobjede doći će na prvo mjesto s bodom prednosti u odnosu na Barcelonu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amr192837
Prvo utakmica se ne igra danas već sutra, a drugo u slučaju pobjede Real će imat isto bodova ko Barcelona..prestanite lupetat bezveze
5 3
Fishek
Real večeras gostuje Real Sociedadu i u slučaju pobjede doći će na prvo mjesto s bodom prednosti u odnosu na Barcelonu. Cuj veceras,cuj bod prednosti :)
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi