Zidane se vratio u Real, a to znači da se James Rodriguez sada sigurno neće vratiti
James Rodriguez je imao loš odnos sa Zinedineom Zidaneom u periodu kada je Francuz vdio klub iz Madrida

Vijest o povratku Zidanea nisu svi dočekali sa oduševljenjem

Zidane se vratio u Real, a to znači da se James Rodriguez sada sigurno neće vratiti

S. Pašalić

Sada kada znamo da je Zinedine Zidane novi trener Real Madrida, jasno je da James Rodriguez nikada više neće nositi dres kluba.

Nakon zvanične potvrde povratka Zinedinea Zidanea u Real, postoji nekoliko igrača koji neće biti sretni zbog povratka Francuza, a jedan od njih je kolumbijski veznjak James Rodriguez.

U posljednjih nekoliko sedmica dolazile su informacije da bi se Kolumbijac mogao vratiti u Madrid, ali nakon što je Zidane predstavljen za novog trenera kluba sa Santiago Bernabeua jasno je da toga neće doći jer je Rodriguez imao loš odnos sa Francuzom i jasno je da su za njega vrata u Realu sada zatvorena.

James Rodriguez je u posljednjih par mjeseci popravio svoju formu kako je Bayern nizao pobjede, te će sada Kolumbijac zajedno sa ostatkom ekipe voditi borbu za naslov prvaka sa Borussijom Dortmund.

Očekuje se da Rodriguez i u srijedu pruži dobru partiju u utakmici Lige prvaka protiv Liverpoola, ali vijest koju je dobio iz Madrida bi mogla uticati na njegovu igru.

Tokom jedne emisije u Španiji, nvinar Edu Aguirre je otkrio da James Rodriguez nije dobro primio vijest o povratku Zinedinea Zidanea u Real Madrid.

Prema njegovim informacijama, kolumbijski veznjak je rekao svom najbližem krugu prijatelja da osjeća da je njegova epizoda u Madridu završena i da nema šanse da se vrati u Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

James Rodriguez je stigao u Real odmah nakon Svjetskog prvenstva 2014. godine te je odmah dobio dres sa brojem 10, ali nikada nije pokazao ono što se očekivalo od njega.

2017. godine je zatim otišao na posudbu u Bayern gdje i sada igra, a iako je postojao interes Manchester Uniteda za njegove usluge, najvjerovatnije je da bi Kolumbijac mogao ostati u Bayernu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi