Zidaneov Tim snova: Kako bi mogao izgledati novi Real Madrid?
Francuski stručnjak je u prvom mandatu sa Realom osvojio apsolutno sve. Dominirao je posebno u Ligi prvaka, gdje su Kraljevi bili nepobjedivi (Foto: EPA)

Stvaraju se novi Galacticosi

Zidaneov Tim snova: Kako bi mogao izgledati novi Real Madrid?

M. Šljivak

Zinedine Zidane se nakon nešto manje od godinu dana vratio na klupu Real Madrida.


Apsolutno je sve iznenadila njegova odluka o povratku, ali je predsjednik kluba Florentino Perez francuskom stručnjaku obećao velika pojačanja, kako bi Real ponovo krenuo na vrh Evrope.

Sezona koja se bliži kraju bila je za zaborav. Klub očekuju velike promjene, a najavljuju se zaista spektakularna pojačanja.

Nekoliko vrhunskih fudbalera se povezuje sa dolaskom na Santiago Bernabeu. Eden Hazard je za sada "sigurna" opklada, ali Perez je najavio velika ulaganja, kako bi se Real vratio na sami vrh.

Tako se se dolaskom među Kraljeve spominju i Kylian Mbappe, Neymar, N'Golo Kante, Paul Pogba, ali i golman Manchester Uniteda David de Gea.

Sigurno da bi sa ovim fudbalerima, ali i još nekim pojačanjima na određenim pozicijama, Real ponovo bio kandidat za sve moguće trofeje.

Ovako bi mogao izgledati novi Real Madrid sa svim igračima koje tim želi dovesti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

eye of the tiger
De ne serite, trebaju mu dvije milijarde za ove igrace.
11 0
NKZ1922
Pa kako vas nije sramota ovako nesto prenijeti/objaviti ???
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi