Zidaneu je jedan čovjek već rekao "da"
Sjajni stručnjak je odlučio Real vratiti u normalno stanje i izvući ga iz teške situacije u kojoj se nalazi. Ponovo ćemo ga gledati na klupi Kraljeva (Foto: EPA)

Real dobija veliko pojačanje

Zidaneu je jedan čovjek već rekao "da"

M. Šljivak

Zinedine Zidane vratio se na klupu madridskog Reala.

Nakon nešto manje od godinu dana francuski stručnjak se odlučio vratiti na Santiago Bernabeu, a njegovim dolaskom je najavljena prava revolucija u Madridu.

Već se spominju potencijalna pojačanja Kraljeva za narednu sezonu, a čini se kako je jedno ime već dalo riječ Zidaneu da će tokom ljeta potpisati za Real.

Radi se o zvijezdi Chelseaja Edenu Hazardu. Zidane je, prema pisanju španskih medija, već razgovarao sa belgijskim fudbalerom, koji mu je rekao "da"

Hazard bi tako trebao postati prvo pojačanje Reala u ljetnom prelaznom roku. Kraljevi će za njegove usluge izdvojiti oko 130 miliona eura, a Belgijanac će tako ispuniti dugogodišnji san.

Nikada Hazard nije krio da je navijač Reala. Čini se kako će konačno i obući dres voljenog tima, kojeg je odbio 2012. godine, kada se odlučio potpisati za Chelsea.

To je opravdao riječima kako još nije spreman da se nosi sa pritiskom igranja za Real i vjerovatno je tada donio ispravnu odluku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hazard je godinama jedan od najboljih fubalera Premiershipa. Sa Plavcima je osvojio dvije titule prvaka uz 105 postignutih golova u 338 odigranih utakmica.

Sada je došlo vrijeme da krene dalje i izvjesno je da ćemo ga gledati u dresu Reala.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

madr1dist4
Pored Hazarda, Real definitivno mora dovesti Mbappea.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi