Zinedine Zidane obavio tajni razgovor s prvom željom Real Madrida

Želi ga dovesti na Bernabeu

Zinedine Zidane obavio tajni razgovor s prvom željom Real Madrida

E. Čaušević

Španski mediji već danima bruje o tome da će Zinedine Zidane napraviti velike promjene u igračkom kadru Real Madrida u ljetnom prelaznom roku.

Zidane je na kraju prošle sezone napustio kraljevski klub nakon tri uzastopne titule Lige prvaka, ali se vratio na klupu ovog tima nakon što je Real Madrid totalno podbacio ove sezone.

Florentino Perez je uspio nekako nagovoriti francuskog stručnjaka da se vrati, ali mu je dao sve ovlasti da na ljeto po svojim željama pokuša kreirati sastav Reala kojem je potrebno dosta promjena.

Prva želja Zidanea je najbolji igrač Chelseaja, Eden Hazard, te će većina novca biti usmjerena na njegovo dovođenje. Engleski mediji objavili su danas da je Zidane čak u tajnosti održao razgovor s Hazardom kako bi saznao da li on želi doći u Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hazardova životna želja je da zaigra u kraljevskom klubu, a činjenica da mu je Zidane bio idol u djetinjstvu još više olakšava stvari za Kraljeve. Mnogi već vide Belgijanca u dresu Reala, te će čini se jedini problem biti da se klubovi dogovore oko visine obeštećenja.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi