Kamera snimila Zidaneov govori pred Chelsea: Ono što traži od igrača djeluje tako jednostavno
Foto - Screenshot

Polufinale Lige prvaka

Kamera snimila Zidaneov govori pred Chelsea: Ono što traži od igrača djeluje tako jednostavno

Midhat Šljivak

Chelsea i Real Madrid večeras će na Stamofrd Bridgeu u Londonu odlučiti drugog putnika u finale Lige prvaka.

Jučer je prvi finalista postao Manchester City koji je na Etihadu savladao PSG sa 2:0 i sa ukupnim rezultatom od 4:1 prošao je u svoje prvo finale.

Na Stamford Bridgeu večeras Chelsea ima blagu prednost. Postigli su gol u gostima u prvoj utakmici koja je završena bez pobjednika 1:1, pa će Real morati da pobijedi ili da odigra neriješeno sa većim brojem pogodaka u gostima, kako bi se našao u finalu.

Glavna uzdanica Kraljeva u ovom meču je Zinedine Zidane. Sjajni stručnjak je Real vodio do tri titule prvaka Evrope, a svakako da želi i četvrti trofej.

Kamere El Chiringuita ulovile su Zidanea tokom obraćanja na posljednjem treningu pred meč, a Francuz je od svojih fudbalera tražio sasvim jednostavne stvari.

"Moramo biti veoma agresivni jer je Chelsea na to navikao. Nakon toga probajte zadržati loptu, igrajte i uživajte u fudbalu. To je ono što nas je dovelo ovako daleko", poručio je Zidane igračima na posljednjem treningu.

Oglasi

Treba svakako istaći da su španski mediji sinoć objavili da će Zidane ostati na klupi Real Madrida i naredne sezone bez obzira kako se sezona okončala.

Predsjednik velikana iz Madrida Florentino Perez ima veliko povjerenje u Zidanea, podrška igrača je velika i niko ne želi ništa mijenjati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zidane je u prvom mandatu vodio Real od januara 2016. do juna 2018. godine. Klub je zatim ponovo preuzeo u martu 2019. godine i odveo je klub do još jednog trofeja La Lige 2020. godine.

Mozzart vam nudi sjajne kvote na meču Chelsea - Real Madrid. Prognozu meča OSTAVITE OVDJE.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ovaj put tesko da osvojis, Pep ce vas nadigrati, bilo vas ili Chelsea...Isto vam se pise, Mada vece sanse dajem Chelsea, da bi i oni mogli osvojiti ovo sve..Ovaj put Real nece proci.
4 8
Mele
GDJE STE REALOVCI. ???? Sta sam vam rekao, ovaj put nece to proci, ista ekipa, stil. procitani su vec, Tuchel ih je razvalio bas.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti