Dalić: Znali smo da su tu najopasniji, bio je to šok za sve

Hrvatska u zadnjim sekundama izgubila dva boda

Dalić: Znali smo da su tu najopasniji, bio je to šok za sve

Edmir Škorić

Reprezentacija Hrvatske bila je na pragu pobjede na otvaranju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali je u posljednjim sekundama doživjela šok i primila gol za 1:1.

Hrvatska je u prvoj utakmici nakon Svjetskog prvenstva u Kataru na prepunom Poljudu ugostila Velšane, ali nije imala sreće.

Iako mnogo bolji, izabranici Zlatka Dalića na kraju su dobili samo jedan bod. Poveli su Vatreni golom Andreja Kramarića u 28. minuti, ali je u zadnjim sekundama rezervista Broadhead donio Velšanima veliki bod.

"Bio je to šok. Nekad izgubiš, nekad dobiješ, nekad primiš, nekad zabiješ, tako je to u životu. Imali smo svoje prilike, mogli smo zabiti i drugi gol, ali primili smo gol iz onoga što smo znali da je najopasnije, a to su prekidi za koje smo se pripremali. Imali smo takve situacije nekoliko puta tijekom utakmice. Znali smo da je aut opasniji od kornera. Bio je to šok za sve".

Problemi Hrvatskoj dolaze i zbog povrede napadača Marka Livaje.

"Uvijek te kvalifikacije startamo s lošim rezultatom. Livaja? Pao je na leđa i osjetio bol. Vidjet ćemo što će s njim biti. Ne moramo stvarati pritisak nakon ovoga, kvalifikacije dugo traju. Moramo na kraju biti prvi ili drugi i to je to.", rekao je Zlatko Dalić nakon utakmice za Novu TV.

Petar Musa je nakon utakmice kazao da je primljen glup gol.

"Razočarani smo rezultatom, mislim da smo imali svoje prilike koje nismo iskoristili. Taj glupi gol na kraju smo primili, pala nam je koncentracija, ali u utorak je nova utakmica. Lijepo je bilo istrčati pred punim Poljudom", kazao je Musa pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Sretan sam, ali i tužan jer nismo mogli usrećiti navijače. Spreman sam, a na izborniku je da odluči tko će igrati. Čeka nas teška utakmica u Turskoj".

Hrvatskoj sada u utorak slijedi paklen meč sa Turskom i vrlo lako bi se mogla naći u problemu već na početku kvalifikacija, u kojima će još osim Turske igrati sa Armenijom i Latvijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi