48

Komentari (48)

Derdiyok
Malo je glupa ova prozivka na račun Peteva. Mislim da je ovo amaterski pisano, iako je Petev trebao poslati poziv BiBLiji.
Bilbord
Ne može Bilbija u reprezentaciju jer se nije vratio u Borac i tačka.
denimen9
Premier Liga je postala društvo jednog lica. Sve čestitke za Bilbiju.
azz33333
Bravo za peteva sto ne zove ovo smece nacionalisticko! Ima 31god i 6 mjeseci igranja vani i to u koreji toliko o njegovom kvalitetu, a liga nam je realno jedno veliko smece i sad zamislite da je ovaj najbolji igrac.
Nele.
Samo da ljudi zadrze tim pa da pokusaju sta i u Evropi napravit. Nemanja je zasluzio poziv u repku vec odavno.
2323
E Bilbija i da te pozove zahvali mu se...nek on zove Vicinog Danilovica iz naftalina....neka ih je sramota...Nece ni oni jos dugo biti u sedlu Saveza i reprezentacije.....
Ekspert
Čovjek dao više golova od 8 ekipa u PLBiH.
Prazina
Zrinjski toliko jako gazi da bi bilo fer da sljedwću sezonu krene s minus 20 bodova da bi bilo zanimljivo :)))
visokohz
Voljeli ga ili ne,Nemanja je Tito lige bravo Bilbija
Zlofish
Ti si dio mostarskih snova ...
Brazuka
Petev je bugarsko smeće
lalinjo
Velik si Nemanja,velik....bravo profaa,bravo momci...igraj do krajaaaa
Toniche
Ma nimalo nije zasluzio poziv.. Al nek su odigrali za repku ovaj pacenik iz borca i onaj maksimovic oni su valjda bolji od njega.. Pozvao Lukica od 2020 do danas covjek zabio 5 golova.. Sva 4 napadaca koja su igrala protiv Amerike zajedno ne mogu zabiti za polusezonu koliko Bilbija zabije u 2 utakmice ..
Alen23
Ovaj momak nema mjesto u repki hahaha a ima bolju statistiku od komplet repke
Zlofish
Jedan je jedini u snu i na javi
Jugovina
Covjek zadaje domacu zadacu za generacije koje dolaze i opet mu se smijete, valjda zbog zavisti. Zasto je tako tesko prepoznati neciju vrijednost i trud?! Dali bi sve da imate ovakvog igraca u svom klubu.
Nele.
Majstor je nesumnjivo ali igra u sjajnoj ekipi koja dominira sad. Bio je clan i drugih premijerligasa pa jel tad bio prvi strijelac lige, nisam ironican vec fakat pitam jer ne znam? Nebi sigurno Bilbija bio prvi strijelac da je sad clan recimo Posusja, realno.
ForzaZrinja
A zašto bi on sad uopće bio član, recimo, Posušja, realno?
Realist
Bio je i prosle godine najbolji. I one godine kad je otiso u koreju
UM1905ZM
Volimo te bola!
Fjakxkfbw
Budite realni. U kom. Ako su tatar i rahmanovic mogli trebao je i on. A po vama u kom znaci ako noje musl ne treba ni da igra pa mozda bi i najbolje bilo. Svak za svoje. Ako je to rjesenje. Covjek dere 2 godine. Uzivo ga pogledajte samo jednom pa cete vidjet kako je 2 klase od pve lige kako se gradi i cuva loptu.
Fjakxkfbw
U ovoj ligi je pokazao vise od obojicw zajedno. A oni su u to doba dobili sansu on nije nikad. Nije u cilju za menadjere. Kao i onaj golman sto nije minute brsnio piric ako se ne varam. Bar ga je morao zvati kad su igrali igraci iz pl
Realist
Pa gdje Rahmanovic igro kad je prvi put dobio poziv i Tatar isto
Turska liga i nogomet su bili i ostali drugorazredni u Europi.Toliko para i netalentiranosti.Liga otpisanih starih igrača.U BiH je uvijek bilo biče daleko više prirodnih talenata za razliku od Turske.
Roodjeniiiiii
Oni jesu drugorazredni, al smo mi zato peterazredni, i ne mozemo im vode dodat.. nazalost. Ne razumijete se u fudbal a pricate..
realista1982
Da igra u Borcu,igro bi umjesto Dzeke...
Goran86
Jeste dosadni sa ovim "golgeterom" amaterske lige
Bajernovac
Jake lige ,jakih ubova ne do Bog Bilbiji skidam kapu ,kukurus liga
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.