21

Komentari (21)

samww2
Koja crna historija. Po tome je Đerzelez jedan od najstarijih klubova u evropi jer mu je Ćelo dao takvo ime. Osnovali klub juče i dali mu ime po šahovskom klubu koji je postojao nekad.
King_Kenny
...nisu oni ni postojali nikad prije 1993.,to je njihova godina osnivanja,kakav najstariji klub u drzavi sta lupetaju ovi...to je sve izmisljeno kao i porodicni grb Dragana Covica...nemaju historiju pa onda izmisljaju ili kradu i prisvajaju tudje...
prvak1905
Evo tebe opet.. hahaha
user1655831611
Ti toliko mrziš Zrinjski a samo pišeš komentare na članke o njima idi piši o svom pišljivom Sarajevu koje popuši 5-1 od Tuzle a HŠK dominira u Europi.
umzm12123
King_Kenny
@user1655831611 ...dominiraju u Europi?...AAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...sunce ti j*bem :D :D ...e cuj dominiraju...
bk123
Ljubav naša zavist vaša
Jugovina
Opet iste teme. Klub osnovan 30 godina prije pojave fasizma ali ok. Kad nekoga mrzis, ne treba ti poseban razlog da ga pljujes. To ti otprilike dode kao fasizam ;) Vidimo se na Areni!
pitariistok
Zamisli zabrane ti da postojis i funkcionises hahahahaha...
denimen9
Šta stvarno zbog te fašističke historije. Ali evo uvijek ima prostora za napredak, denacifikaciju zapadnog Mostara.
DadiG
Kako je ovaj kvazinovinar zaključio da ovi “podgrijavaju atmosferu”?
Zulfikar
Sretno Slovacima i da ako Bog da nakantaju te fašistićke izrode.
umzm12123
Kako je lijepo,kad vidis mrzitelja Subota jutro,a on o nama...
Martinovic
I vi ste muslimani bili u Ustasama ti si nđasljednik Ustaskođg rezima hhahhaha Hrvatski cvijet kako su vas zvali
Gr0hot
Fasisticki klub, nista nisu slagali. Zato je i zabranjivan rad ovog kluba u poslijeratnoj istoriji(2.svjetski)!
Ko ga je zabranio?Totalitarni Jugoslavenski komunistički režim?Ista vrsta jednostranačke diktature kao i fašizam!Zato su samo vaše puste želje da je Zrinjski fašistički klub.Klub je osnovan za vrijeme Austrougarske a ne NDH.Niti ikome osim budalama pada na pamet da veličaju nešto što je zauvijek propalo a zove se fašizam.O fašistima danas pričaju ljubitelji propale Jugoslavenske komunističke diktature.Rezolucijom Vijeća Europe pored fašizma i nacizma osuđena je i komunistička totalitarna diktatura koja je kroz povijest likvidirala čak i više ljudi nego fašisti i nacisti.Josip Broz Tito nije bio demokratski izabrani predsjednik voljom naroda.Nego samouspostavljeni diktator koji je silom a ne izborima došao na vlast.E takvi su zabranili Zrinjski.Da je bila demokracija onda sigurno ne bi bio zabranjen.To ne kapiraju ovi neokomunisti za koje je svako ko nije istog mišljenja kao i oni je fašista.Isti mentalni sklop i netolerancija kao i u fašista i nacista kojima se rugaju.A ne shvataju da su pljunuti oni samo s drugim predznakom.Antifa su lijevi fašisti koji se bore protiv desnog fašizma.A sebe pokušavaju predstaviti kao mjernu jedinicu antifašizma.Neinteligentna spika,sami sebi skaču u usta ništa nam ne možete s tom glupom pričom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.