Zvanično: Odgođeni svi mečevi u Seriji A

Zbog smrti Astorija

Zvanično: Odgođeni svi mečevi u Seriji A

Edmir Škorić

Sve utakmice 27. kola italijanske Serije A odgađaju se zbog smrti Davidea Astorija.

Tridesetjednogodišnji nogometaš Fiorentine preminuo je u snu sinoć, pa je najprije odgođen duel Udinesea i Fiorentine, a onda i svi ostali.

Danas su se trebali igrati mečevi Genoa - Cagliari, Atalanta - Sampdoria, Benevento - Verona, Chievo - Sassuolo, Torino - Crotone i Milan - Inter, ali je odlučeno da se iz poštovanja prema preminulom sve one odgode.

Nije poznato kada će se igrati ti susreti, ali svakako je Italija zavijena u crno i najmanje što se moglo uraditi je odgoditi mečeve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Astori je igrao od 2015. godine u Fiorentini, a bio je i u Milanu, gdje je ponikao, pa je igrao i za Cagliari i Romu, te je bio član italijanske reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije