Zvijezda Reala sama sebi odbrojala dane u Madridu, drugi put moli Zidanea da ne igra

Zvučno ime napušta Kraljeve

Zvijezda Reala sama sebi odbrojala dane u Madridu, drugi put moli Zidanea da ne igra

A. Čaušević

Real Madrid je na dvije pobjede od osvajanja La lige. Kraljevi će večeras gostovati neugodnoj Granadi i to bez jednog od najzvučnijih imena u svlačonici.

James Rodriguez je jedan od najboljih ofanzivnih veznjaka svijeta, skoro u svakom timu bi imao zagarantovanu minutažu, ali to nije slučaj kod Zinedinea Zidanea.

AS piše da je Kolumbijac tražio od Zidanea da ga uopšte ne pozove na večerašnje gostovanje, a francuski stručnjak je odlučio da mu udovolji. James je isto uradio i prije nekoliko dana kada je Real pobijedio Alaves s 2:0. 

Rodriguez je tako vjerovatno odlučio da sam sebi odbroji dane i u Madridu i to na dan kada je slavio rođendan. Odlični veznjak je jučer napunio 29 godina.

James je utakmicu protiv Alavesa u petak gledao zajedno sa suspendovanim i povrijeđenim igračima iako je potpuno spreman za utakmice. To je bio znak da je vrijeme za rastanak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zidane je na pressici pred meč s Granadom političkim odgovorom poručio da računa na sve igrače i da svi daju svoj doprinos, međutim u praksi to nije tako i jasno je da James nema mjesta u 4-3-3 postavci koju preferira i forsira francuski trener.

Inače, Real Madrid je veliki favorit u večerašnjem meču. Najbolje kvote za ovaj susret nudi kladionica Mozzart. Kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Zahvali se Setienu degeneriku, nebi ti osvojio titulu bas ove sezone...Sudije necu da navedem, sve se zna..
3 11
Juve88
Rodriguez
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi