13

Komentari (13)

Tz_Niko75
E to su bili igracine s karakterom koji ce ti samar opalit ako se ne vracas u odbranu. Nemojte na Spahica, prvo pogledajte njegove utakmice, statistiku... Pa onda komentarisite.
Arnel925
Upravo tako Spahi dušmani samo su gledali greške a nisu vidjeli kad je 60 puta zaustavio napadača da prođe. Ali onu jednu grešku su primjetila
bistrik87
Spaha je bukvalno ginuo za repku, njemu se nema sta reci, borac 1/1
Uranija
Prije 8-9 godina smo imali ekipu punu naboja, želje i emocije... današnja ekipa niti smrdi niti miriše...bez ikakve emocije igraju, djeluju prazno i bez karaktera. To je naš možda najveći problem
Arnel925
Upravu si ali imamo potencijal sa omladinom kao što su Hadžikadunić, Ahmedhodžić, Hadziahmetovic, Demirovic, Gojak da napravimo neku ekipu koja u budućnosti liči na ovo sto smo imali. Tu treba jos 2-3 top igrača ali mi se cini da Krunic radi dobar posao da postane top igrač kao i Menalo.
Ajax11
Tamo nas je Spahic ukopao isto kao i protiv Danske na koševu! Frajer nas je 2 plasmana koštao...eto samo da se spomene
Alen23
I Nigerije pogledaj gol vidjećes
Soni
E da je nama Spahic danas mogao bi se necemu i nadati,borben igrac pravo.
Istvud
Borben i krkan nije isto
Mahatma.Barbie
Ljudi su nas satrali u toj utakmici u svakom mogućem smislu. U revanšu smo im uzvratili, samo da nije bilo onog navucenog penala.
Bayern Munchen
To je bila reprezentacija, i bilo je uzitak gledati, veselili smo se utakmicama, ovo sad, nemas osjecaja, kao da je hokej, nadam se da ce se izroditi igraci onakvi kakve smo oduvijek imali, cast ovim trenutno.
Bulle
Najbolje poluvrijeme koje je odigrala naša reprezentacija u historiji je ono protiv Francuske u gostima!!
Babuka1
Nisu trikolori znali sta ih je snaslo, nasi ko na drogama bili, grizli sine.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.