"Ako neko ne može ili ne želi pomoći neka nam ne otežava na našem putu ka visinama"

Jasna poruka Mirze Teletovića

"Ako neko ne može ili ne želi pomoći neka nam ne otežava na našem putu ka visinama"

Endin Čaušević

Drugu pobjedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo ženska košarkaška reprezentacija BiH upisala je sinoć protiv Švicarske.

Bh. košarkašice su u Skenderiji došle do sigurne pobjede protiv selekcije Švicarske sa 80:61. Za naš tim ovo je druga pobjeda nakon što smo prošle sedmice upisali veliku pobjedu u gostima protiv Rusije.

Nakon sinoćnje pobjede na svom zvaničnom Facebook profilu oglasio se i predsjednik Košarkaškog saveza BiH, Mirza Teletović, koji je sigurno ponosan na rezultate ženske selekcije.

Teletović ponovo nije krio emocije jer je jasno da se Savez ne nalazi baš u najboljem stanju. Ipak, rezultati na terenu su itekako vidljivi barem kada je u pitanju naš ženski tim.

"Ako neko ne može ili ne želi pomoći neka nam ne otežava na našem putu ka visinama. Ove djevojek, ovaj selektor, naša tim menadžerica, onis u Bosna i Hercegovina, oni su ponos i hvala vam u moje ime i ime KSBiH što bodrite ove sjajne djevojke pred kojima je svijetla budućnost", poručio je Teletović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi