16

Komentari (16)

DOKTOR_GAZ_
Kada izbacis NATURALIZOVANU KOSARKASICU, narocito Jones, dobijes RALNU SLIKU BH ZENSKE KOSARKE..a to je drustvo sa Kosovom, Makedonijom, Luksemburgom..ali DVOZUBI SU GLUPI, njih zavara Jones, pa pomisli da smo VELESILA, a igraju u dvorani bez GRIJANJA..
Nele.
Moramo jos neku Amerikanku privest da nam pomogne.
user1647539682
I sta sad ajmo hejtat sve zivo ....to smo mi bosancerosi napaceni ...
nakopitam
Nabijem ih na vrh kurrca
zeničkidokosti
Bez Jones je ovo druga reprezentacija. Teška utakmica se i očekivala, takva je i bila.
user1666374721
Sad se vidi koliko nam Jones nedostaje, jedna igračca je nosila cijelu ekipu, imam osjećaj da bi nam Garza mušku reprezentaciju podigao na visi nivo.
FudbalskiZnalac
Katastrofa, treba ih dobre kurcine da ih iz**** mozda i poigraju. Ovako bolje da ugase repku nego da nas sramote na svakom koraku.
user1582456981
Ostani i dalje fudbalski znalac i ne komentarisi kosarku... Da je sramota sto su izgubile pa sramota je.. Nakon SP Lojo je trebao otici.. Neko njega bas voli i drzi da ide u propast.. Hvala mu napravio je rezultat na EP al hvala najvise Jonqel Jones
Mowzilla
Apsolutni favoriti? Sa onakvim uslovima? Bez Jones? Kada budete shvatili da nam je Jones cinila 70% ekipe, tek tada cete se probuditi iz zimskog sna. A do tada, laku noc bh. kosarko...
user1574859714
Pa to se znalo jos prije ko je htio da vidi.Nema Jones nema rezultata.Nego kod nas uvijek neka nerealna euforija poslije koje obicno slijedi potop.
rl9_barca
Kakva je ovo skupna debelih cura ja ne vjerujem,,koliko je N.zubax i dmzubac debele,,od domuzin 10boljih u ligi bih ima,hurt nezainteresovana ,nista od njee,,lojo ostavlaa da brcaninovic igra,,cao vise ne prwtim ovo ,uzasno igraju
user1666374721
Ja sam mislio da samo ja tako vidim, ni jedna nije posebno sportski građana, a visak kg.da ne govorimo, neuigranost, ali eto te trske 2,3su koliko toliko zadovoljile, ostatak, čista nula.
King_Kenny
@rl9_barca ...Nikolina Zubac je p*cka i po...
CAGE55
Ja ne znam sta se odjednom desilo sa ovom repkom,razvaljivale,odjednom sve naopako...
user1666374721
Procitaj ostale komentare pa ces znati, fali motor, mozak ekipe, neko ko ce napraviti prevagu, Jones fali.
F1F
Nije bruka . Bruka je ORGANIZATORA gofneta i... Uhhhhh mame li vam se na*ebem DUŠMANSKE!!! Ma bravo BiH ⚜️
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.