Delije su večeras u očaju, sve zbog Dine Merlina

Sarajlija je dobio prednost

Delije su večeras u očaju, sve zbog Dine Merlina

Admin Čaušević

Crvena zvezda je primorana da mijenja dvoranu za naredni meč ABA lige i to zbog poznato bh. pjevača Dine Merlina. Odluka o privremenoj promjeni doma za beogradske "crvene-bele" stigla je večeras.

Meč 8. kola ABA lige Crvena zvezda neće igrati u Areni, već će morati preseliti u dvoranu Aleksandar Nikolić. Razlog ješ to je Beogradska arena zauzeta.

Utakmica Crvena zvezda - Mornar će se igrati u ponedjeljak od 20 sati u dvorani Aleksandar Nikolić, dok će u najvećoj dvorani regije nastupiti Merlin.

Srbijanski mediji pišu da će poznati bh. pjevać u Beogradskoj areni nastupati četiri noći u nizu tačnije 18., 19., 21. i 22. novembra.

To je stvorilo probleme Zvezdi, ali i mnogim navijačima ovog kluba koji neće moći prisustvovati duelu protiv rivala iz Crne Gore.

Oglasi

Tako su u Crvenoj zvezdi bili primorani donijeti odluku da za utakmicu protiv Mornara uopšte ne bude pojedinačnih ulaznica u prodaji.

Inače, Zvezda će u petak igrati svoj meč Eurolige i to protiv Armanija. Duel sa italijanskim predstavnikom će se igrati u Milanu.

Za razliku od Zvezde, Merlin je ljetos izašao u susret Partizanu tako što je pomjerio seriju koncerata za dan kasnije.

Na kraju su "crveno-beli" ti koji su platili ceh i morali su privremeno iseliti iz Beogradske arene dok će Partizan u petak biti domaćin Albi iz Berlina.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Nakon poteza sarajevskog pjevača iz Partizana su mu se zahvalili na njegovom potezu, a od Zvezde sigurno ne može očekivati bilo kakvu zahvalnicu.

Treba dodati da se termini za Beogradsku arenu se zakupljuju nekoliko mjeseci unaprijed i pri tome se plaćaju ogromne sume novca.

Top Komentari

SEJFUDIBIKODZE
volim muziku ali studijsku,a isao sam na koncerte,ma to je horor,dreka ,vika ,pjevac kaslje i pusta da stoka pjeva a on dreci sa bine hocemo jos,a glas koda sjedi na klozestkoj solji, nikada se nisam skinuo od lexse poslije tog,nedo bog nikom
0 1
user1676264522
1 milion po koncertu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi