Musa "ukrao" mobitel Tavaresu, pa na Instagramu napravio lom objavom  i izborom balkanske pjesme

Našalio se sa saigračem

Musa "ukrao" mobitel Tavaresu, pa na Instagramu napravio lom objavom i izborom balkanske pjesme

E. Čaušević

Bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa i ove sezone je među najboljim igračima Real Madrida, a da ima sjajan odnos sa saigračima pokazala je jučerašnja urnebesna objava na Instagram profilu Edyja Tavaresa.

Musa je na ljeto 2022. godine stigao u Real Madrid nakon odlične sezone u Breoganu i ispostavilo se da je dolazak u kraljevski klub za našeg košarkaša bio najbolji mogući potez.

Već u prvoj sezoni je s Realom osvojio Euroligu i skoro sve što je mogao, te je bio i u najboljoj petorci u tom takmičenju.

I ove sezone Musa je jedan od najvažnijih igrača Reala i igra zaista sjajno, a da se odlično uklopio u ekipu kraljevskog kluba pokazala je i jučerašnja objava na profilu Edyja Tavaresa koja je mnoge nasmijala.

Naime, Tavares je zaboravio svoj mobitel nakon jučerašnjeg treninga Reala što je Musa iskoristio i odlučio je da se našali sa svojim saigračem.

Oglasi

Mnogi su se iznenadili kada je Tavares objavio story na Instagramu, a to je bio niz fotografija Džanana Muse uz muziku koju fanovi ovog košarkaša Real Madrida ranije nisu čuli.

Musa je uzeo Tavaresov mobitel i napravio je niz fotografija koje je objavio kao story na profilu saigrača, a uz to je dodao i muziku odnosno numeru "Rumunska svita - kolo" u izvedbi Borka Radivojevića i njegovog orkestra.

   Džanan Musa uzeo Tavaresov mobitel i napravio niz fotografija, a onda sve to objavio na Instagramu

Ova objava mnoge je nasmijala, a Tavares je poručio bh. košarkašu da ne krade više njegov mobitel.

"Ne ostavljaj mobitel više na podu", odgovorio je Musa svom saigraču.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Real Madrid i ove sezone igra fantastično i prema mnogima je prvi favorit u Euroligi za odbranu titule, te su Kraljevi već odavno osigurali mjesto u doigravanju.

Također, Realu dobro ide i u prvenstvu gdje su također favoriti za titulu prvaka, a ranije je ovaj tim već uspio da osvoji Superkup Španije.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi