31

Komentari (31)

saju701
Slaba partija Muse veceras. Kao da igra u grcu a i trener skuzio da nema hajra od njega veceras pa ga posteno ohladio.
user1677191664
Pa stq si ti ocekivao da covjek savku tekmu utrapa 20 poena, Mirotic dao 3 za Barsu nakva igracina,,zato cuti i sjedi i gledaj musu u finalu
Zoilomas
Gdje god finala tu i Bosnjaka bravo Dzeko Musa
user1668888234
**** li vam Musa mater onima koji ga ne vole, Hala Madrid
Zax
Ja nemogu da vjerujem da je Musa izabran u prvu petorku,realno ima 20 boljih bekova.i njega je samog sramota ovog glasanja????
Džaba pišeš , ne možeš to objasniti glupom bošnji !!!
vedin
Zabije ti ga Bosnjo kevi!
FudbalskiZnalac
Nije se vidio..
Pusa opet izađe Real dobi hehehehe
user1658611289
Reci mami da imam bananu buhabuhahaha
Nek_komsiji_crkne_krava
Real zasluzeno u finalu. Odlicno takticki pripremljena ekipa.
Adrian
Ta ce mala Barcelona samo deri.
YouTalkinToMe
Oj yebo ti sebi sve svoje, ja ti priče ta ce barcelona a opet nisi mogao da je ne spomenes, reala ne spomenes u komentaru a barsu si morao. Yebala ti barsa sve sta imas kad si tolko opsjednut njome.
NoSikiriky
Seljak s Vratnika kaže mala Barcelona, eto, opsesija je čudo
NoSikiriky
Ta će mali Real na Etihadu, zaboravi ti čestitati Adri...
YouTalkinToMe
Smrad glupi poslije prve utakmice kad je real bio domacin i kad je bilo 1:1, ni spomenuo real nije vec i tada spominjao barcelonu u komentaru a nakon pušione na etihadu nije se ni smio pojaviti sto zbog rezultata sto zbog toga jer je ispao glupan, radovao se unaprijed a na kraju barsina sezona ispade uspjesnija nego realova. Em isfrustriran, iskompleksiran a još i preglup.
NoSikiriky
To ti se zove tzv mali štakor
Adrian
Placite manje cete pisat.
Adrian
De prodjeite grupu prvo pa onda mi pametuj.
NoSikiriky
U volim ti ja AKI po seki pišat, to da napravim jedan dobar uvod, a vidi, ja sam vazda znao da ti inteligencija nije neka jača strana, vidi okano, koga boli khurac jel Barca prošla grupu ili je Real ispao u polufinalu, na kraju se samo vidi finale gdje ne postoji Real, kako ti ono kažeš, de me podsjeti molim te, "Real ovo završava u revanšu" HAHAHHAHAHAH hajde želja je džabe, al vas Katalonac Guardiola riješi, patosira ti stručnjaka Ancelottija, Vinicusa, "nosioca zlatne lopte" i mnoge druge....
Adrian
Jest ti komentar Boze sačuvaj, prvo vrijđanje kao i obično jer ništa drugo i ne znaš osim da vrijeđas. Real Madrid se ne bruka skoro deceniju u Evropi kao Barcelona, klub koji već dvije sezone zaredom nije u stanju da prođje grupu, ono nešto pametuje poklopi se po ušima i šuti. Samo se čeka neki poraz Real Madrida da miševi izađu iz rupa, i počnu ovde nesto srat. Ancelotti za Guardiolu izmislio fudbal, covjek 4 puta uzeo usatog, dok ovaj 2, uz znamo svi meč iz 2009 protiv Chelsea kako je prošo u finale, tako da poređenje njih dvojice je smiješno.
Adrian
Objasni samo kako je sezona Barcelone bolja od Realove samo objasni et, Barcelona 2 trofeja,Real 3, jedino ako je tebi 2 vece od 3.
NoSikiriky
Barcina 2 trofeja vrjednija od Realovih, trofej protiv nekog El Ibn Halozoulia i Kup Kralja i eto, vrijedan trofej protiv Frankfurta....Barca LaLiga i SuperCup 3 puta plaćeniji više nego Kup Kralja, i prije svega, ja govorim o Ligi Prvaka, o tome kako si ti rekao završava ono Real u revanšu a nisi znao da City nije izgubio 5 godina kod kuće, u fazonu ko da je City Mallorca, riješit će to Real u revanšu, i na stranu sve to, što spominješ Barcu, bez ikakvog razloga, prošo Real, tvoj tim kojeg simpatišeš i to je to, Realu čestitaš a ne Barcelonu vamo spominješ, ali to to si se zove Barcini kompleksi, to, Barca je jedini tim koja je najviše puta karala Real od svih njih, jer da tebe Barca ne zanima ne bi je ni primjetio i potpuno ignorisao, ali ovako...
Adrian
Decko, samo mi objasni kako je bolje osvojiti Super Kup Španije, nego Svjetsko klubsko prvenstvo, da bi došao u poziciju da ga osvojis moras bit prvak Evrope, kao Real Madrid, pritom je osvojen i trofej u Evropi, Uefin Super Kup. Tri puta vise plaćeniji, kakav komentar, da se čovjek zapita, Španski Super Kup se igra u Saudijskoj Arabiji i klubovi dobijaju novac za igranje u Saudijskoj Arabiji, nije trofej vrijednij od klubskog prvaka svijeta, pritom to moze i Betis osvojit ili Valencia, a ovo drugo nisam siguran.
NoSikiriky
Ne može? Ko je osvojio 2022 Kup Kralja? Betis. 2020? Sociedad.2019? Valencia, Sevilla, Espanyol i mnogi drugi, ti si dečko govorio samo za ovu sezonu, i ja ti samo govorio za ovu sezonu trofeje, ako kažeš da je uslov igranja na klupskom prvenstvu prvak Evrope od prošle sezone onda računaj trofej svjetskog kao trofej od prošle sezone, jer po meni nema glupljeg takmičenja od tog klupskog prvenstva, osvojiš Evropu (Ligu Prvaka) i sad hej ti moraš protiv Al Hilala igrat za prvaka Svijeta, logika ako si prvak Evrope da si prvak svijeta, jel se to negdje bolje fudbal igra nego u Evropi, da Realu nije bilo Lige Prvaka prošle sezone zapitaj se koliko bi imali trofej ove sezone? I kažem nisam ja počeo ismijavati Realovu sezonu koja naravno nije loša ove sezone nego ti sa Barcelonom.
Adrian
Nisu ostali španski klubovi u proteklom periodu osvaljali Super Kup jer su dva najveća Real i Barcelona bila na svom nivou i to to. Svjetsko klubsko prvenstvo je samo po sebi interesanto jer igraju klubovi sa svih kontinenata, druga je stvar što Flamengo nije sposoban pobijedit Al Hilal, to je automatski drugačije. Ja nisam ismijavao sezonu Barcelone, nego sam samo naglasio da je Real uzeo više trofeja i to je to, živ bio.
Bajernovac
A kad ce Partizan igrati ?
Zax
Partizan imi Zvezda vjeruj brzo a mahalasi nemogu da imaju ekipu u aba2,nesoosobnjakovici hahaha
user1636137141
Zax. Šta imaš od škole?
Zax
Imam dovoljno vjeruj mi.Ali ovde likovi ko ti samo razumiu nemusto pismo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.