Atmosfera koja diže na noge: Tuzla se trese, Mejdan grmi, Litvance očekuje pakao!
FOTO: E. Dindić

Da se naježiš

Atmosfera koja diže na noge: Tuzla se trese, Mejdan grmi, Litvance očekuje pakao!

H. Zilić

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Mejdanu igra meč trećeg kola kvalifikacija za odlazak na Mundobasket.

U pitanju je prva kvalifikaciona runda, a protivnik je košarkaška velesila selekcija Litvanije.

Zmajevi i Litvanci ovaj duel dočekuju sa po dva trijumfa u prva dva kola i vidjet ćemo ko će večeras da se izdvoji na liderskoj poziciji u grupi.

Utakmica se igra u Tuzli, a Litvance očekuje totalni pakao.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Dvorana Mjedan je ispunjena do posljednjeg meča, a prema posljednjim procjenama ima oko 4.000 navijača, jednostavno karte su planule u kratkom vremenskom roku, a kakva je atmosfera pola sata prije početka utakmice pogledajte u video prilogu:

Naša reprezentacija večeras igra u sastavu: Alibegović, Pašalić, Atić, Halilović, Gegić, Kamenjaš, Čampara, Musa, Penava, Lazić, Sulejmanović, Vrabac.

Top Komentari

King_Kenny
Sreca pa ne igramo protiv Srbije jer bi se u Tuzli orilo "Boze pravde" kao svojevremeno na utakmici mladih reprezentacija BiH i Srbije.
0 11
Sspape
Ima li kakav link išta u pm
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi