Mostar u srcu, Velež do groba: Denijal traži košarkaškog "bolesnika" Nedžada
Rođeni traži Rođenog: Na pomolu novo lijepo prijateljstvo

"WANTED !!! WANTED !!! WANTED !!!"

Mostar u srcu, Velež do groba: Denijal traži košarkaškog "bolesnika" Nedžada

Utakmica košarkaških reprezentacija Belgije i Bosne i Hercegovine pala je u drugi plan zbog Svjetskog prvenstva u Rusiji. Mali broj naših navijača bodrio je izabranike Duška Vujoševića u Antwerpenu, a među njima je bio i jedan ne tako običan navijač.

Radi se o legendarnom Nedžadu, rođenom Livnjaku, čovjeku koji živi i radi u Minhenu i ne propušta utakmice naše košarkaške reprezentacije, ma gdje ona igrala i u ma kojoj kategoriji.

Nedžad je poznat redakciji SportSport.ba još iz Zaragoze, kada su naši kadeti igrali Svjetsko prvenstvo. Kolega Endin Čaušević upoznao ga je samog samcatog i od tada se razvilo neobično prijateljstvo. Susretao ga je i u turskom Samsunu, zapravo gdje god je SportSport.ba išao za našim reprezentativcima...

Nedžad je zakleti Veležovac, a nakon sinoćnjeg meča sve su prilike da će se roditi novo prijateljstvo.

Naime, jedan drugi Veležovac do groba, Denijal Behram, Mostarac po rođenju, a Holanđanin po mjestu trenutnog prebivališta javio se našoj redakciji sa ultrazanimljivoj porukom i iskrenom pobudom. Traži se taj i taj...

"Momka ne poznajem. Bila bi mi čast pokloniti mu dres i šal našeg Kluba. Želim i hoću", napisao je Behram o kojem je svojevremeno također pisao ovaj portal.

"Pa ako je na FB nek mi se javi u inbox, ako ga neko poznaje nek mi se javi u inbox...", piše Behram čija je želja da upozna Nedžada ponukana njegovom slikom sa Veležovim obilježjem.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Lijepo je ovo vidjeti, ROĐENI uz našu djecu, uvijek i vazda u pobjedama i porazima. Ona podrška u kojoj nema mjesta za lažnu ljubav, podrška 'Jednoj i jedinoj'. I od njega i preko njega i od naših ROĐENIH... Ponosan sam na ovoga momka. JAVI SE!!!", poručio je Behram.

Nedžade, legendo, na tebe je red.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rustempasa
Izbacite ovog Culica sa portala... sramoti vas covjek
13 6
RacioEmocionalan
MUDVDG!!!
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi