Mujanović: Vjerujem da će Mirza pokrenuti košarku u BiH naprijed

Naša proslavljena košarkašica

Mujanović: Vjerujem da će Mirza pokrenuti košarku u BiH naprijed

S. Mlaćo

Mirza Teletović bi u narednom periodu treba postati prvi čovjek Košarkaškog saveza BiH. 

 Naime, bivši kapiten naše reprezentacije je predložen u Upravni odbor ispred Košarkaškog saveza Kantona Sarajevo, a rotacijom bi onda postao predsjednik Saveza.

Povodom ove informacije oglasila se naša proslavljena košarkašica Razija Mujanović.

"Ako se ovo realizuje, a nadam se da hoće, to će biti pravi potez za razvoj košarke u Bosni i Hercegovini. Mirza Teletovic je to zaslužio svojim zalaganjem kao kapiten reprezentacije, zaslužio je to kao ambasador Bosne i Hercegovine u svijetu, zaslužio je to kao pravi primjer odnosa prema grbu koji je nosio na srcu", napisala je Mujanović putem zvanične facebook stranice, te dodala.

"U KSBiH treba da se uključi više bivših sportista, ljudi koji su svoj život posvetili košarci. Zato Mirza ima moju punu podršku i vjerujem da će on pokrenuti košarku u Bosni i Hercegovini naprijed! Sretno Mirza!".

Top Komentari

ibrahim51
Ko god voli BiH ima mjesta za onu funkciju koja njemu odgovara.Mirza je veliki patriota BiH.Politika je svoje odradila da bude i u sportu trojstvo. Kao presjednistvo i sve osto.Molim dragog Boga da da razuma svakom onom ko nevoli svoju domovinu BiH da je istinski zavole.
6 0
Chupy
Eeeeh moja Razija?! Sve bi se u ovoj drzavi moglo pokrenuti da rakovi ili ti ga kanceri zvani Sda, Hdz, Sds, Snsd, Sdp, Boljitci, pa ovi Radoncici itd itd nisu unistili i sve gurnuli u provaliju duboku 6826 metara! Dok nam u cijeloj drzavi studenti(neiskvarena omladina) i penzioneri(gdje je itekako smjestena akademska inteligencija a siti ljudi), nema nama hajra!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi