10

Komentari (10)

adonii
Mi kad bi ovako nesta uradili bili bi nam potrebni predstavnici svih vjera od Pop-a ovog onog do do Kavazovica pa cak i Bude ;)
Salgijica
Pravoslavni teroristi se brukaju. A u ovoj grupi u kojoj igraju bi i porfirije zabijo po 20koseva heh
bazaorao
Treba se žrtvovati i poštovati državu ma kakva bila. Poštovati autoriteta ma ko on bio. To je odlika onih koji znaju šta je država. A ne ko kod Bošnje, **** državu, **** predstavnike, **** redom svi lopovi, niko ne valja sem njega jade koji ne zna dalje od nosa. I onda se isti taj žali i pita kakonigdje ne uspijevamo. Aferim za reprezentaciju Srbije.
King_Kenny
...zamislite da kod nas Kavazovic dodje kakvo bi to opste pljuvanje po IZ i reisu bilo...mislim da bi se o tome pisalo mjesec dana,dok je u Srbiji ovo cak i pozeljno...
ViniJr
Nemoj ti da uzimas Kavazovića u ta svoja smrdljiva usta i praviš poređenja sa ovim bradatim genocidašima.
Kiss
Stvarno ovi srbi nisu normalni,šta ima veze ovo sa sportom
ViniJr
Kod nas u BiH se na sva usta govori kako treba razdvojiti vjeru od politike/sporta a gledaj kod kršćana šta se radi, tako su i u agresiji na Bosnu i Hercegovinu blagosiljali oružje kojima je počinjen genocid nad civilnim stanovništvom.
krems_krems12
Tako je, sve zla koje je na balkanu naneseno poteklo je od srpske pravoslavne crkve i uz njihov blagoslov.
denimen9
Bogovi su se opet počeli miješati u sve spore našeg života. Nije dobro.
GuiliDamou
I treba Bosnjak iz Sandzaka u repku pa da dodje “njegova svetost”, Boze sacuvaj i zakloni…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.