"Pippen me je gledao s prezirom, moje divljenje prema njemu je nestalo"

Andres Nocioni otkriva

"Pippen me je gledao s prezirom, moje divljenje prema njemu je nestalo"

M. Šljivak

Legenda argentinske košarke Andres Nocioni otkrio je nevjerovatnu priču o čuvenom košarkašu Chicago Bullsa Scottieju Pippenu.

Nocioni je postao član tima iz Chicaga 2004. godine. Bio je to za njega ispunjen san jer mu je idol bio Scottie Pippen.

Ipak, ubrzo se Argentinac razočarao zbog odnosa kojeg je Pippen imao prema njemu. Bilo je to veliko nepoštovanje.

"Kada sam ga upoznao, moje divljenje prema njemu je nestalo. Upoznao sam ga na zabavi koju su Bullsi organizovali. Prišao sam mu i rekao da mi je on idol, da mi je velika čast što sjedim pored njega, a on se nije ni osvrnuo na to. Nikakav savjet mi nije dao i to me je 'ošamarilo'", priča Nocioni i nastavlja:

"Vidio sam da je popio koje pivo više. Dodao sam mu i moje i rekao mu idemo popričati i reci mi šta te muči. Samo me pogledao s prezirom", istakao je Nocioni.

Argentinac je u NBA ligi pored Bullsa igrao još za Kingse i 76erse, a karijeru je završio sa 10.5 poena po meču.

Top Komentari

Ante G.
Sta ocekivati od neobrazovanog crnca, koji je zaradio milione, samo zato sto se rodio veci od 2m, i sto je iz neke prirodne lutrije izvukao kordinaciju i skocnost... Sto je covjek veci, izgradjeniji kao licnost, to je pristupacniji, otvoreniji... Ovi cigosi, na to ne treba obracati paznju.
2 5
Dino69
Ma ti Scottiju mozes snjire vezat samo
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi