"Ovo je očajno, ne igraju srcem"

Charles Oakley tvrdi

"Ovo je očajno, ne igraju srcem"

Midhat Šljivak

Nekadašnji NBA košarkaš, Charles Oakley, izjavio je kako je danas teško gledati utakmice jer momci na parketu ne igraju srcem.

Oakley, koji je u karijeri igrao za Chicago, New York, Washington i Houston, smatra kako nema više žara u NBA ligi i da niko ne igra srcem

"Koga volim gledati? Teško je ikoga gledati. Ne znam, drugačija je igra. Poneka je dobra, ali su većinom očajne utakmice", rekao je Oakley, te je dodao:

"Ne znam šta je ovo. Mislim da igrači ne znaju kako igrati timski. Nema komunikacije, ovi igrači ne vole košarku. Igraju je, ali ne srcem", rekao je Oakley.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.