15

Komentari (15)

ISTINA
Svakom normalnom je ponos i čast što se reprezentacija plasirala na svetsko prvenstvo a onih zluradih će uvijek biti.
stranputica
Sve je to nebitno. Koliko ekipa sa SP ide na olimpijadu?
Ecosport
Koji je racku Razi
Mad_max
Vidim svi smo zaboravili sta se dešavalo, da je Lojo zahtjevao da se ona udalji od ekipe jer je s Lakickom vedrila i oblačila i uništavala našu košarku, svi to prebrzo zaboravismo, da je tjerala da se Loji da otkaz i davala izjave u vezi toga. I onda kad su Loju "natjerali" tačnije kad je dao ultimatum da ona može biti tu, ali da se vise ne miješa u njegovu taktiku, vraćena je u KS BiH. Volim je zaista, žena koja je pojam za žensku košarku kod nas, ali to se ne treba ine smije zaboraviti. Sve u svemu LOJO Hvala ti i za dovođenje Jones i za odlično vođenje ekipe.
roki-rokic
Znas li ti tko je doveo Jones? Da nije Razije ovo bi mogli samo sanjat sto se desaje sa repkom i sto su napravili u zadnji par godina.Onakvu curu izbaciti iz repke koja je buducnost BiH KOSARKE mislim na Brcanovic jer se cura nije slagala da ispred nje budu neke koje koje nemogu njoj ni pertle vezati jer ih Lojo gura .
Mad_max
Konjino glupa, nije je Razija dovela već GORAN LOJO. Spavala je u njegovoj kući i vodio ju je u obilazak BiH. A Melisa je tele koje su Raza i mama Lakić gurale koliko god mogu, mogla je biti top igračica da nije slušala mamu i umislila sebi da je zvijezda i bolja od svih.
karlhajncbrazzzo
Bravo Bosno i Hercegovino!!!
sportskenovosti
Razija se trebala Rasim zvati
denimen9
A tvoja sestra Goran
sportskenovosti
@denimen9 šta ima u Stuttgartu!?
Gari Garinča
Dolaskom Raze Mujanović i Mirze teletovića stvari u košarci su se promijenile za 360 stepeni. Ova generacija ima kvalitet i to su dokazale na terenu. Čestitke, idemo na Mundo Basket. Miševi će i dalje živjeti u svom svijetu mekinja, zato miševi mekinjaši, ADIO, MI IDEMO NA MUNDO BASKET.
Gari Garinča
Ne mislim na 180 jer je to 1/2 od 360.
Goran86
Joj ovi fora oko misevi i zmajica...
velez mo
Bravo RAZO,za ovo sve ucinjeno si ti zasluzna,takvu igracicu i osobu pored sebe imati,puno znaci tim curama.Ziva i zdrava bila
Pajkan
Nije to fora nego gola istina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti