Teletović o Drežnjakovom izboru Hrvatske: Nismo mi nikog izgubili, BiH nikad nikog neće moliti!

Reakcija predsjednika KSBiH

Teletović o Drežnjakovom izboru Hrvatske: Nismo mi nikog izgubili, BiH nikad nikog neće moliti!

A. Čaušević

Predsjednik KS BiH Mirza Teletović reagovao je na odluku Darija Drežnjaka da u budućnosti nosi dres reprezentacije Hrvatske. 

Iako je bio pozivan u bh. selekciju Drežnjak se odlučio da igra za naše komšije te će s hrvatskom reprezentacijom nastupiti na turniru u Kinu.

Uslijedila je reakcija Teletovića koji je između ostalog poručio da su samo oni koji iskreno osjećaju Bosnu i Hercegovinu dobrodošli u reprezentaciju.

"Samo oni koji iskreno osjećaju Bosnu i Hercegovinu, samo oni koji vjeruju da imamo svijetlu budućnost, a imamo je, samo oni koje ne moramo moliti i nagovarati su dobrodošli u bh. reprezentaciju.

Nismo mi nikoga izgubili, niti ćemo ikada nekoga izgubiti, već smo samo dobili svakom takvom odlukom.

Trebaju nas interesovati momci koji se srcem bore pod zastavom BiH, a svi koji to ne žele, neka im je sa srećom negdje drugo, jer BiH ne zavisi od pojedinca, niti će ikada ikoga moliti!

Voli i igraj, izgaraj, jer je BiH iznad svega...", poručio je Teletović.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

teddy sheringham
BiH je mala zemlja da bi se ovom parolom tako lako odricala svojih potencijala.
1 26
Alen23
Bosanski mentalni sklop momak ako je talentovan treba se borit za tog igraca uzas a ne hoces neces kao i u firmama hoces neces radir i cao tipicno retos iznenadjen sam Mirzom
0 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi