OKK Čelik danas i zvanično završava nastup u bh. eliti

Zeničani ništa nisu naučili iz grešaka u prošlosti

19

Komentari (19)

elvir_86
SAMO UGASIT KLUB !!!!
zeničkidokosti
Njihov klub, klub Zeničke inicijative, Fuada Kasumovića i Kenana Uzunovića, najavljivana ABA liga, utakmice protiv Crvene Zvezde, Partizana. Ovako bi i NK Čelik završio da su se upetljali u klub. ****a fašističko-došljačka.
zevs
sta hoce da se meni odbija od poreza da bi neki antitalent mogo da ima 3000 maraka mjesecno, ma mrš tražite sebi sponzora
nije.suplja
Sta ce se tebi odbijat bolan bolan. Fudi ce se odbijat
zevs
jes ti prirodno glup il treniraš
Baco
U zatvor rukovodioce
RZ88
Je li im i za to kriva bivsa vlost? Eto lijepi moji polahko fudini pokazuju ko su. Sad su vecina u Gradskom vijecu i evo rezultat. Uhl**** i nehl**** mrtvi koji su se preko fude obezbjedili svakakvim funkcijama i radnim mjestima. Dajte gazdu nek jos jednom za raju kaze da je i za ovo kriva bivsa vlost.
zevs
eto kao sda nije nista kriva za sport u zenici, aj ne laprdaj
zeničkidokosti
Kriva je, pogledaj dug u NK Čelik, niko se spori njihova sranja, ali evo imali su svoj klub OKK Čelik pa sta su uradili?
bk123
Ja nemogu vjerovati kako se sport u Zenici raspada, mislim da grad veličine Zenice i financijske moći Zenice mora imati prvoligaše u ozbiljnijim i nama atraktivnijim sportovima
redbull
Fudo i fudini pijuni najavljivali crvenu zvezdu i partizan i to prije 2 mjeseca samo. Unistili su kompletan sport u gradu, a ovaj okk ne priznaje niko jer je politicki projekat i evo kako je zavrsio. Ucite momci od one "djece" iz nk Čelik, kako ih vec zovete, kako se klub vodi. Na kraju sta ljakse iz vakufa zna sta je sport, to je naucilo samo po koridama. Vise zmajerim ovim fol "zenicanima" sto su se prodali tom istom fudi.
GuiliDamou
@redbull koliko sam ja upucen da je ovaj lijevo sto sjedi na ovoj slici uslikan na svakoj promotivnoj setnji Fuada Kasumovica koja se desila prije izbora, jel tako!? Taj isti je alfa i omega KK Čelik, jel tako!? Taj isti sad kaze da je izostala pomoc gradske uprave, jel tako? O cemu mi pricamo ovde, sve jasno ko dan.
vedin
@GuiliDamou taj isti, Kenan Uzunović, sjedi u toj istoj gradskoj upravi i izjavi da je izostala njihova podrška hahahaha
GuiliDamou
Pa o tome ti pricam…
Brazuka
Šest godina bez Skupštine i pričaju o "klubu"? Gospodo za to se ide u zatvor! U tih šest godina prokockali ste milione građana Zenice a nikome niste odgovarali za to! Trošite i briga vas. Gdje je marketing, sponzori, vaše znanje??? Samo da vam grad daje, a vi stručnjaci da Trošite? Tako moze svako voditi klub. Nemojte mi brisati slučajno komentar prijavit cu vas
user1604155860
Ovi navalili samo na Fudu svi klubovi moraju da se samo finansiraju da traze sponzore da rade a ne samo cekaju da im neko da pa da trose kad dosje do duvara drugi krivi a oni svi neznalice i samo kukaju.Gospodo u klubovima se mora raditi.
Brazuka
O tome i ja govorim. Daj državne jasle a oni glume slikaju se oni kao sportski radnici. Ne znate posao napustite klub i cao. Evo sad su ga uništili a niko neće odgovarati. Nažalost! 6 godina bez Skupštine pa to je kriminal 1/1.
GuiliDamou
Jednacina odavno prepoznata! Fudo navalio na njih prije izbora, oni mu kreirali, sproveli i osmislili kampanju za pobjedu, sada ocekuju rikverc, a rikverc odjednom u kvaru. Fuad je malo namazaniji igrac od njih izgleda…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.