Kafa u Sarajevu nakon očajne noći u Zenici i opis od tri riječi koji je sve pokazao

Veliki prijatelji

Kafa u Sarajevu nakon očajne noći u Zenici i opis od tri riječi koji je sve pokazao

Endin Čaušević

Senijad Ibričić našao se u centru pažnje bosanskohercegovačke javnosti nakon fotografije s Edinom Džekom koju je sportski direktor Sarajeva objavio na Instagramu, a njegov opis pokazao je kakvo prijateljstvo oni imaju.

Fudbalska reprezentacija BiH doživjela je sinoć na Bilinom polju težak poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo od Portugala sa 5:0 čime smo i definitnivno izgubili šansu da se kroz grupnu fazu plasiramo na ovo veliko takmičenje.

Bh. igrači su sinoć nakon utakmice napustili kamp reprezentacije i mnogi su se već danas vratili u svoje klubove kako bi nastavili obaveze koje imaju.

No, neki od njih su odlučili da se zadrže barem još jedan dan u BiH, a tu se izdvaja Edin Džeko koji je i danas boravio u Sarajevu.

Džeko je iskoristio priliku da provede slobodan dan s porodicom i prijateljima u glavnom gradu naše zemlje, a naravno neizostavan je bio susret sa jednim od najboljih prijatelja Senijadom Ibričićem.

Oglasi

Već je dobro poznato da su Džeko i Ibričić već godinama veliki prijatelji i da se često druže bez obzira na obaveze koje imaju i jedan i drugi prema svojim klubovima.

Olakšavajuća okolnost je sada i što je Ibričić odnedavno na mjestu sportskog direktora Sarajeva i živi u glavnom bh. gradu gdje je Džeko dosta često gost s obzirom da let iz Istanbula traje svega dva sata.

I ovaj put su Džeko i Ibričić iskoristili priliku da se druže i popiju kafu, a sportski direktor bordo kluba je objavio fotografiju na Instagramu koja je oduševila njihove fanove, te je opisom pokazao kakvo prijateljstvo oni imaju.

"Za sva vremena", poručio je Ibričić uz fotografiju s najboljim fudbalerom Bosne i Hercegovine.

Džekin odmor neće dugo trajati i već bi sutra trebao da se pojavi na treningu Fenerbahčea jer njegov tim u nedjelju očekuje okršaj protiv Hatayspora u okviru devetog kola turske Superlige.

Što se tiče Fenerbahčea tu Džeko igra zaista sjajno jer je ovaj 37-godišnji napadač na 12 nastupa u svim takmičenjima uspio već da postigne osam golova i doda čak sedam asistencija.

Top Komentari

Hashim_Kuchuk_Hoki
Dva papka!
5 1
Mel_Glupson
I udaraju mi minuse kad kažem da je đeko kuja najveća... dvije kalje najvece ... što mu begovic ne otkide glavu kad je mu nesto glumio frajera .. zato su ga i izbacili iz repke ..cuj šehič brani ..kaze đeko bolji je šehič
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi