Jedan od najboljih čini sve za titulu, a supruga negdje daleko noći provodi u klubovima

On pati, ona uživa, ali ljubavi ne nedostaje

Jedan od najboljih čini sve za titulu, a supruga negdje daleko noći provodi u klubovima

Edmir Škorić

Dok se slavni fudbaler bori da osvoji novu premierligašku titulu, njegova gospođa nalazi se u Ujednjenim Arapskim Emiratima gdje očigledno uživa u svakoj večeri i često objavljuje fotografije s noćnih provoda.

Michele Lacroix, supruga zvijezde Manchester Cityja Kevina De Bruynea, povela je svoje Instagram pratitelje na bling-bling večer u Dubaiju. Obožavatelji su bili oduševljeni, a oduševio se i njen suprug.

Belgijka, uspješna influencerica s gotovo 600.000 pratitelja, na društvenoj je mreži objavila niz fotografija na kojima se sprema za izlazak s prijateljicama. Lacroix se može vidjeti kako sjedi na svom krevetu u kratkoj crnoj haljini. Također nosi jarko crvene cipele s visokom petom i svjetlucavu narukvicu.

Druge fotografije prikazuju Lacroix u selfie bljesku digitalnog fotoaparata, u restoranu s prijateljicama i u kupaonici, ovaj put u uskoj crvenoj haljini. Njeni fanovi bili su oduševljeni, a komentari poput "Nemam riječi", "Vruće", "Sviđa mi se" i "Ti si luda" su bili brojni.

Oglasi

Fotografije su se očito svidjele i njenom suprugu Kevinu De Bruyneu koji je također na Instagramu napisao: “Prekrasna supruga”.

Lacroix i De Bruyne u braku su od 2017. i imaju troje djece. Njih su se dvoje upoznali 2013., kada je Lacroix još studirala na fakultetu u Hasseltu u Belgiji, a De Bruyne je bio na posudbi iz Chelseaja u Werder Bremen.

“Počelo je tvitom. U to vrijeme imao sam samo nekoliko hiljada pratitelja i još uvijek sam bio na posudbi u Werder Bremenu. Pa sam tvitao nešto o igrici ili nečemu i svidjelo se ovoj zgodnoj ženi", rekao je svojedobno belgijski reprezentativac o počecima njihove veze.

De Bruyne je nastavio: “Bio sam samac u to vrijeme i moj prijatelj je rekao: 'Izgleda prilično lijepo, zar ne? Trebao bi joj poslati poruku".

Oglasi

"Savjet je bio pun pogodak. Samo sam joj poslao poruku i tada je sve krenulo", priznao je De Bruyne, koji ponovo briljira nakon što se poslije povrede vratio na terene.

Njegov City se s Arsenalom i Liverpoolom bori za titulu, nakon što je prethodno ispao u četvrtfinalu Lige prvaka od Reala. De Bruyne trenutno u ovoj sezoni ima učinak od pet golova i čak 14 asistencija na 19 utakmica, s tim da je zbog povrede propustio dobar dio sezone.

Top Komentari

Hele
Nije sapun
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi