Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Atletico 1,47, Milan 1,40, AZ Alkmar 1,47, Salzburg 1,65

Nigdje na planeti nećete pronaći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Atletico 1,47, Milan 1,40, AZ Alkmar 1,47, Salzburg 1,65

Admin Čaušević

Subota je tradicionalno bogat dan na terenima širom svijeta. Bukmejkeri Mozzarta prvog dana maja su bili široke ruke i za vas su izdvojili četiri promo kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu.

Provjerite, stvarno je tako.

Nigdje nećete moći da nađete veće kvote. Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

ELCHE – ATLETICO MADRID (SUBOTA, 16.15), DVOJKA 1,47

Četa Dijega Čola Simeonea provela je skoro cijelu sezonu u Primeri na prvom mjestu, ali posrće u posljednje vrijeme. Prošle nedjelje Atletiko je poražen u Bilbau sa 2:1, ali je ostao na čelu tabele zahvaljujući porazu Barselone od Granade (1:2). Madriđani gostuje Elčeu koji se grčevito bori za opstanak u elitnom prvenstvu Španije. U prvom dijelu sezone Jorgandžije su slavile na Vanda Metropolitanu sa 3:1. Simeonea može da raduje povratak u timu dvojice napadača Luisa Suareza i Žoaa Feliksa. Obojica su igrala u nastavku meča u Bilbau poslije pauze zbog povreda. Očekuje se se Urugvajac startuje danas, dok bi Portugalac, najskuplje plaćen igrač u istoriji Atletika (126.000.000 evra 2019. godine), šansu trebalo da čeka s klupe za rezerve. Suarezu će društvo u napadu da pravi Anhel Korea, a tu su i Belgijanac Karasko i Ljorente koji vrebaju iz dugog plana. Za Atletiko jedino je van tim Renan Lodi zbog povrede. Za domaćina ne može da igra Kolumbijac Joan Mohika. Opširniju najavu meča pročitajte OVDJE.
-----------
Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detaljima OVDJE.
-----------

MILAN - BENEVENTO (SUBOTA, 20.45), KEC 1,40

Oglasi

Milan pada kako se sezona u Seriji A primče kraju. Poslije dva vezana poraza od Sasuola i Lacija Rosoneri su skliznuli na peto mjesto koje vodi samo u Ligu Evrope. Ako želi Ligu šampiona četa Stefana Piolija nema pravo na kiks, mora da pobijedi Benevento. Na San Siru dolazi legenda kluba Pipo Inzagi. Vještice su takođe u padu forme, bez pobjede čak pet kola, pa su sada na mjestu koje vodi u Seriju B. U prvom dijelu šampionata Milan je slavio u gostima protiv Beneventa sa 2:0. Rosonere u posljednjih pet kola očekuje žestoka bitka za dva mjesta u evro eliti sa Napolijem, Juventusom i Lacijem.

RKC WAALWIJK – AZ ALKMAR (SUBOTA, 20.00), DVOJKA 1,47

Ajax je na pragu titule u Holandiji, dok će za drugo mjesto i kvalifikacije za Ligu šampiona da se bore PSV Ajndhoven i AZ. Poslije poraza na Amsterdam areni prethodne nedjelje, AZ sada zaostaje tri boda za Filipsovcima i ima imperativ pobjede večeras u Valvajku protiv RKC-a. Domaćin je u lošoj formi, u seriji od tri poraza i čeka ga borba za opstanak četiri kola prije kraja Eredivizije. Tradicija je apsolutno na strani tima iz Almara koji je pobijedio RKC na šest vezanih utakmica. U prvom dijelu sezone u elitnoj ligi Holandije AZ je na svom terenu slavio sa 3:0. Alkmar nije primio gol od ekipe iz Valvajka na prethodna četiri meča.

LASK – SALZBURG (SUBOTA, 20.30), DVOJKA 1,65

Moćni Bikovi iza kojih stoji brend Red Bul na pragu su odbrane titule u Austriji, a imaju šansu za duplu krunu. Večeras u Klagenfurtu protivnik u finalu kupa je LASK, prošle sezone najveći rival Salcburgu za krunu. Tim iz Linca je ove sezone tek četvrti u prvenstvu, dok je Salcburg lider sa šest bodova više od bečkog Rapida. Ovi timovi su ove sezone odigrali tri meča u šampionatu Austije, a Salcburg je sva tri riješio u svoju korist, uz gol-raziliku 6:1. LASK ne može da se pohvali dobrom formom u finišu sezone. Već četiri utakmice ne zna za trijumf.
Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi