Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Real Madrid 2,55, Boca Juniors 1,52, Brentford 1,67!

Nigdje na planeti nećete pronaći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Real Madrid 2,55, Boca Juniors 1,52, Brentford 1,67!

Sponzorski tekst

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog utorka tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima Lige šampiona, Kopa Libertadores i Čempionšipa.

Provjerite, zaista je tako...

REAL MADRID - CHELSEA (UTORAK, 21.00), KEC 2,55

Pošto je u četvrtfinalu nokautirao Liverpul, Real Madrid želi da uzme još jedan engleski skalp u predvorju finala Lige šampiona. U goste mu dolazi Čelsi, u sklopu prvog susreta polufinala, koji bi mogao da bude ključan. Blankosi poslije slavlja u El Klasiku nad Barselonom nisu blistali i zabilježili su tri remija bez golova i pobjedu nad Kadizom 3:0, dok se londonski sastav profilisao kao veoma dobar u defanzivi u ovosezonskom izdanju Lige šampiona, primivši gol u samo tri od 10 mečeva u kampanji. Čelsi je nedavno pobijedio Mančester Siti i izborio finale FA kupa, potom kiksnuo protiv Brajtona, a prije tri dana slavio važnu pobjedu nad Vest Hemom u borbi za mjesto u eliti naredne sezone.

*Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.ba, provjeri ga svakog ponedjeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje!

Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

Oglasi

BOKA JUNIORS - SANTOS (SRIJEDA, 02.30), KEC 1,52

Boka Juniors se izborila sa nevidljivim protivnikom u La Pazu, neutralisavši razređen kiseonik na velikoj nadmorskoj visini i Strongest minimalnom pobjedom na otvaranju grupne faze Kopa Libertadores. Noćas joj u Buenos Ajres stiže Santos, koji je neočekivano lako poražen kod kuće od ekvadorske Barselone sa 2:0, a ništa bolje mu ne ide ni u državnom šampionatu Paulista. Ukupno je nanizao tri poraza, odnosno samo je jednom pobijedio u svim takmičenjima na sedam minulih susreta.

BRENTFORD - ROTERAM (UTORAK, 20.00), KEC 1,67

Roteram je za vikend zabilježio četvrti uzastopni poraz izgubivši od Barnslija 1:0, a sa četiri boda koja ga trenutno odvajaju od zone sigurnosti, večerašnji meč sa Brentfordom mu predstavlja ogromnu priliku da smanji taj jaz. Brentford je sada obezbijedio plasman u plej-of, ali će gledati da završi na trećem mjestu jer se trudi da obezbijedi polufinale doigravanja u kojem će igrati revanš kod kuće. Trener domaćih će biti u iskušenju da odmori brojne ključne igrače, ali važnost da se sezona završi snažno i nadoveže na rezultat postignut pobjedom nad Bornmutom prije tri dana trebalo bi da ga odvrati od te ideje. Brentford je slavio protiv Roterama na četiri posljednja dvoboja i svaki put sa najmanje dva gola razlike.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi