Uz najveće kvote, Mozzart danas časti i sa bonusom od 5 KM u susret Ligi prvaka

Nigdje na planeti nećete pronaći veće

Uz najveće kvote, Mozzart danas časti i sa bonusom od 5 KM u susret Ligi prvaka

Sponzorski tekst

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Napoli 1,92, Lacio 2,45, Sosijedad 1,95!

Poklon koeficijenti u punom sjaju, ali i poklon bonus u iznosu od 5 KM u susret utakmicama Lige prvaka. Registruj se danas (ponedjeljak 26. april 2021.) na www.mozzartbet.ba i u registracionoj formi (u posljednjem polju “PROMO KOD”) upiši “SPORTSPORT”. Mozzart te naredni dan časti sa bonusom u iznosu od 5 KM. Detaljno uputstvo pročitaj na kraju teksta.

Kladionica Mozzart iz ponude je ovog ponedjeljka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru prvenstva Italije i Španije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

TORINO – NAPOLI (PONEDJELJAK, 18.30), DVOJKA 1,92

Juventus je juče protiv Fiorentine ponovo ispustio bodove i Napoli će imati priliku da se još jednom bodovno izjednači sa Starom damom na četvrtoj poziciji. Nakon poraza upravo od torinskog tima, Napolitanci su lako savladali Sampdoriju (2:0), odigrali vrlo dobar meč sa Interom (1:1) i u prošlom kolu deklasirali Lacio na svom terenu (5:2). Međutim, i Torino je u posljednje vrijeme podigao formu. Neporažen je na prethodne četiri utakmice, među kojima su i remi sa Juventusom, te pobjeda nad Romom.

Oglasi

Ekipa se raspucala, na ta četiri meča postigla je sedam golova, a posebno raspoložen je Antonio Sanabrija, koji je otkako je zimus stigao, već dobacio do brojke od pet pogodaka na osam odigranih mečeva. Nošeni dobrim rezultatima Bikovi će pokušati da prekinu seriju od 11 mečeva bez pobjede protiv Napolija.

*Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.ba, provjeri ga svakog ponedjeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje!

Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

LACIO – MILAN (PONEDJELJAK 20.45), KEC 2,45

Malo, malo, pa kiks i Milan se našao u poziciji da u posljednjih nekoliko rundi mora da strijepi za mjesto u Ligi šampiona. Poraz Rosonera od Sasuola iz prošlog kola u ovom je naplatila Atalanta i preuzela mu drugu poziciju, Juventus se remijem sa Fiorentinom bodovno izjednačio, a isto bi mogao da učini i Napoli ukoliko savlada Torino, a Milan protiv Lacija upiše još jedan poraz.

Oglasi

Bjankoćelesti su do prošlog kola bili u seriji od pet pobjeda, ali su niz prekinuli na bolan način, debaklom protiv Napolija na jugu Italije i propustili šansu da se ozbiljno uključe u trku za mjesto u Ligi šampiona. I dalje imaju šansu za tako nešto, ali će morati da prekinu lošu tradiciju protiv Milana na svom terenu, gdje su dobili samo jedan od prethodnih sedam međusobnih okršaja u svim takmičenjima.

EIBAR – SOSIJEDAD (PONEDJELJAK, 21.00), DVOJKA 1,95

Baskijski derbi na zatvaranju 32. runde. Za Eibar bi pobjeda nad velikim rivalom bila utoliko veća što bi njome pokazao posljednje znake živote. Domaćin je u seriji od četiri poraza, a pobjedu nije upisao još od 3. januara, te je očekivano shodno rezultatima zakucan za dno sa 23 boda, sedam manje od prvog tima izvan opasne zone, Elčea. Pride je i najneefikasniji tim prvenstva sa 23 postignuta gola na 32 odigrane utakmice.

Sosijedad na Ipuruu stiže u drugačijem, ljepšem raspoloženju. Sredinom protekle nedjelje je protiv Selte prekinuo mini-seriju od tri meča bez pobjede i vratio se na petu poziciju, koju bi dodatno mogao da učvrsti nakon neuspjeha najvećih konkurenata u ovom kolu, Betisa i Viljareala. Svaki od prethodnih pet međusobnih okršaja donio je makar po gol na obje strane, uz dvije pobjede Sosijedada i jednu Eibara.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

UPUTSTVO ZA BONUS:

1. Otvori stranicu https://www.mozzartbet.ba/bs#/registration
2. Ispuni sve podatke.
3. U posljednjem polju “Promo kod” upiši “SPORTSPORT”.
4. Otvori nalog.
5. Bonus će biti dodijeljen 27. 4. 2021. do 16 časova, a uputstvo za korištenje bonusa ćeš dobiti na e-mail adresu na koju si registrovao svoj nalog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi