Nova oprema podsticaj za nove uspjehe: Mozzart uz FK Romanija sa Pala

Veliki jubilej proslaviće u novoj sportskoj opremi

Nova oprema podsticaj za nove uspjehe: Mozzart uz FK Romanija sa Pala

Sponzorski tekst

Fudbalski klub Romanija sa Pala iduće godine obilježiće veliki jubilej i proslaviti 90 godina postojanja. Rođendan dočekuju u elitnom društvu sa klubovima u Prvoj ligi Republike Srpske i željom da u narednom periodu napreduju na tabeli. Pomoć u ostvarenju rođendanskih želja pružila im je kompanija Mozzart bogatom donacijom opreme. 

„Podrška kompanije Mozzart, u vidu donacije novih dresova i trenerki, od velike nam je pomoći. Ovaj gest će nam pomoći u još boljem funkcionisanju kluba, na čemu smo veoma zahvalni Mozzartu“ poručuje Mladen Janković, sekretar FK Romanija Pale.

Pored seniorske ekipe, koja broji oko 30 članova, imaju omladinsku školu sa 200 dječaka. Seniori se takmiče u Prvoj M:Tel ligi Republike Srpske i zauzimaju 16. poziciju. Kadeti su na 13. mjestu, a juniori 14. na tabeli Federalne omladinske lige.

Omladinci Romanije se takmiče u Omladinskoj ligi Republike Srpske gdje su pioniri na drugoj, a kadeti na petoj poziciji.

Najveći uspjeh do sada im je plasman u Prvu M:tel ligu Republike Srpske, a tu su i brojna postignuća mlađih kategorija. Planovi kluba za naredni period su jasni - žele da opstanu u Prvoj ligi Srpske, napreduju na tabeli i da upišu još veći broj članova omladinskog pogona. Najveću podršku u ostvarenju ambicija pruža im Opština Pale, a sada je njihov vjerni navijač i regionalni lider u priređivanju igara na sreću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi