Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Real Madrid i Inter

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Real Madrid i Inter

Sponzorski tekst

Danas i sutra su na programu posljednji mečevi grupne faze u Ligi šampiona. Ostalo je nekoliko nedoumica, a bukmejkeri Mozzarta za utorak su za vas spremili dve kvote iz evroelite koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu.

U pitanju je dvojka na Real u Berlinu protiv Uniona i kec na Inter protiv Sosijedada u Milanu.

UNION BERLIN – REAL MADRID (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2,10

 Madriđani gaze ove sezone u Ligi šampiona. Imaju maksimalnh 15 bodova, obezbijedili su prvo mjesto, pa nemaju rezultatski imperativ u nemačkoj prestonici. S druge strane, Unionu treba pobjeda da bi preskočio Bragu na trećem mjestu u Grupi C i izborio nastavak takmičenja u Ligi Evrope. Uslov je i da Napoli pobjedi Bragu u posljednjem kolu na svom terenu. U prvom meču ovih timova sredinom septembra Real je savladao ekipu iz Berlina sa 1:0 golom Engleza Džuda Belingema u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Union je živnuo poslije dolaska na kormilo hrvatskog stručnjaka Nenada Bjelice. Četa Karla Ančelotija je poslije pet vezanih pobjeda protekle nedelje odigrala neriješeno u Sevilji protiv Betisa (1:1).

INTER – SOSIJEDAD (UTORAK, 21.00), KC 1,80

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ova dva tima igraće večeras u Milanu za prvo mjesto u Grupi D Lige šampiona. I jedni i drugi su sigurni u osmini finala. Interu treba pobjeda za čelo. U prvom obračunu ovih klubova u Baskiji, nije bilo pobjednika – 1:1. Sosijedad se sa oba gostovanja vratio trijumfima i to bez primiljenog gola protiv Benfike i Salcburga. Lider Serije A ima gol-razliku 7:0 u posljednja dva meča na Apeninima, dok je u odličnoj formi i ekipa iz San Sebastijana koja je sedam mečeva bez poraza u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promijenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.