Brighton je favorit protiv Manchestera, a uz Mozzart donosi najveću kvotu na svijetu

Mozzart promo kvote

Brighton je favorit protiv Manchestera, a uz Mozzart donosi najveću kvotu na svijetu

Sponzorski tekst

Finiš sezone je u većini prvenstava u Europi. Ovaj četvrtak nema međunarodnog natjecanja, ali igraju se Premier liga i španjolska Primera. Kladionice Mozzart ne miruju, a za danas su pripremile dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

U pitanju su kec na Brightona protiv Manchester Uniteda i kec na Athletic Bilbaao protiv Betisa u španjolskom prvenstvu. Dva ozbiljna derbija u borbi za europske vize.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrolige, ABA lige, NBA lige.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

BRIGHTON - MANCHESTER UNITED (ČETVRTAK, 21.00), KEC 2.15

Brighton gleda u leđa Manchester Uniteda, ima 11 bodova manje (uz utakmicu manje), ali je i dalje favorit prema kladionicama. Prvenstveno, zbog rezultata koje bilježe na domaćem terenu. Brighton je dobio pet svojih posljednjih prvenstvenih mečeva kod kuće. Zaključno s trijumfom nad Wolverhamptonom prije tjedan dana sa 6:0. S druge strane, United je u posljednja dva mjeseca imao teške poraze na gostovanjima, izgubivši od Liverpoola 7:0, Newcastlea 2:0 i Seville 3:0. Prije desetak dana Brighton i United susreli su se u polufinalu FA Cupa, nakon 120 minuta na Wembleyju nismo vidjeli golove, a Crveni vragovi veselili su se nakon penala i prošli u finale. Sada Brighton ima priliku revanširati mu se i koliko-toliko uključiti u borbu za plasman u Ligu prvaka.

ATHLETIC BILBAO - BETIS (ČETVRTAK, 22.00), KEC 1.80

Kroz preostalih šest kola Betis i Athletic Bilbao borit će se za šestu poziciju, posljednju koja na međunarodnu scenu vodi iz Primere. Zeleno-bijeli iz Seville trenutno su bolji za dva boda te zauzimaju mjesto koje donosi Ligu konferencija. Bilbao je sedmi, a u posljednja dva kola osvojio je samo jedan bod, koliko ima i Betis. Zbog toga obje momčadi sada zaostaju za petoplasiranim Villarrealom i mjestom koje vodi u Europsku ligu, Lavovi imaju sedam bodova manje od Žute podmornice. U prvoj polusezoni Betis i Athletic Bilbao odigrali su 0:0, bio je to treći od njihova posljednja četiri susreta u kojima nismo vidjeli više od jednog gola.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.