Mozzart daje najveće kvote na svijetu: PSG 1,90, Atalanta 2,70, Arsenal 1,65, Benfica 2,35!

Poklon koeficijenti u punom sjaju

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: PSG 1,90, Atalanta 2,70, Arsenal 1,65, Benfica 2,35!

Sponzorski tekst

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

Kladionica Mozzart iz ponude je ove srijede izvadila četiri zanimljiva meča koja se igraju u okviru prvenstva Engleske i Portugalije i Kupa Francuske i Italije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta četiri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

MONACO – PSG (SRIJEDA, 21.15), DVOJKA 1.90

Poslije 11 godina će PSG i Monaco igrati u finalu Kupa Francuske, a Kneževima prethodna bitka nije ostala u lijepom sjećanju. Sveci su golom Hoaraua osvojili osmi trofej najmasovnijeg takmičenja, a od tada su još pet puta bili najbolji. Postali su Parižani klub sa najviše pehara kupa u međuvremenu, a na Sen deniju obje ekipe neće istrčati u najjačim sastavima. Neymar je suspendovan, kao i Kimpembe, a zbog povrede neće nastupiti Marco Verratti i Layvin Kurzawa, dok je i Julian Draxler upitan. Niko Kovač nada se da će za veliko finale biti spreman Stevan Jovetić. I PSG i Monaco u prvenstvu zavise od Lillea, ne drže sve u svojim rukama i možda im je ovo jedina prilika da podignu pehar. Za Monaco bi trofej upotpunio dobru sezonu, dok bi za Svece bio samo utješni trofej.

ATALANTA – JUVENTUS (SRIJEDA, 21.00), KEC 2,70

Ponovo se Atalanta kvalifikovala za Ligu šampiona i može da završi sezonu tik iza šampiona Intera, dok Staroj dami visi plasman u elitno takmičenje Starog kontinenta, prekinuta joj je vladavina i svi iz crno-bijelog tabora žele da što prije zaborave ovu godinu. Mogla bi Atalanta da kroji sudbinu Juventusa u završnici sezone. Derbi u posljednjem kolu Serije A igra protiv Milana, koji se sa Starom damom bori za Ligu šampiona. Tektonske poremećaje bi izazvao bi poraz od Atalante u finalu, a zatim ostanak bez plasmana u elitno takmičenje. Razmahala se Atalanta, napad radi kao švajcarski sat, dok će u Juventusu sve oči biti uprte u Cristijana Ronalda, koji bi na kraju turobne sezone mogao da promijeni sredinu. Momentum je na strani Atalante, ali je Juventus i ranjen opasan.

CRYSTAL PALACE – ARSENAL (SRIJEDA, 20.00), DVOJKA 1.65

Arsenal i dalje nije ostao bez Evrope, ali bi vrata međunarodne scene za narednu sezonu uskoro mogla da se zatvore. Možda već u malom gradskom derbiju sa Crystal Palaceom. A Orlovi sa Selhurst parka nikako ne leže Tobdžijama. Tim sa Emiratesa je bez pobjede protiv Crystal Palacea više od tri godine, a u tom period su londonski rivali četiri puta podijelili bodove u Premijer ligi, dok je Palce 2019. godine trijumfovao sa 3:2 na Emiratesu. Kreatori Palasove pobjede bili su Benteke, Zaha i McArthur, i sva trojica su i dalje članovi Orlova. Ne može Crystal Palace ni gore ni dolje, već samo da pomrsi konce Tobdžijama.

GUIMARAES – BENFICA (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA, 2.35

Igraće se na La Lužu Liga šampiona, ali su sigurne samo kvalifikacije i tu Benfika više ništa ne može da promijeni. Porto joj je pobjegao četiri boda kolo prije kraja , pa za Orlove utakmica sa Guimaraes nema takmičarski karakter. Sporting je prekinuo duopol Benfice i Porta, a Orlovi su većinu bodova prosuli na prelazu iz jedne u drugu kalendarsku godinu, kada ih je pokosila korona. Tim sa Luža želi da na uspješan način privede sezonu kraju, a mnogo veći motiv ima Guimaraes, koji se bori za izlazak u Evropu i pobjeda im je prijeko potrebna.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.