Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Srbija 2,25, Holandija 2,05, Ukrajina 1,55!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Srbija 2,25, Holandija 2,05, Ukrajina 1,55!

O. Lekić

Bogat fudbalski program ove srijede stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. 

Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za prijateljsku utakmicu i mečeve kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svijetu. U izboru su dvojke na reprezentacije Srbije, Holandije i Ukrajine.
Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

KATAR - SRBIJA (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 2,25

Reprezentacija Katara nikada nije igrala u završnoj fazi Svjetskog prvenstva, ali će to da se promijeni pošto je ova zemlja domaćin smotre najboljih na planeti 2022. U 2019. godini reprezentacija Katara je prvi put osvojila AFC kup Azije, poslije čega je postala bronzana na Gold kupu CONCACAF-a, na kojem su učestvovali kao gosti. Na ovom turniru azijski tim je pobijedio Grenadu (4:0), Honduras (2:0) i Salvador (3:2), ali je u polufinalu poklekao pred selekcijom SAD (0:1). Večeras u Debrecinu Katar igra prijateljski duel sa Srbijom, koja se sprema za nastavak kvalifikacionog ciklusa za Mundijal. U dosadašnjim utakmicama Orlovi su igrali dobro i u tri kola pobijedili su Republiku Irsku (3:2), remizirali sa Portugalijom (2:2) i naposljetku savladali Azerbejdžan (2:1).

NORVEŠKA - HOLANDIJA (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 2,05

U četvrtom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, reprezentacija Norveške će u Oslu ugostiti selekciju Holandije. Rivali imaju jednak broj bodova, pa uzbuđenja neće faliti. Norveška je, pak, u posljednje vrijeme postala vrlo nepouzdana kod kuće, gdje je doživela četiri poraza u sedam prethodnih susreta. U prethodnom kvalifikacionom meču Norvežani su minimalno pobijedili Crnu Goru na gostovanju 1:0, a potom su imali dva test meča, skromno savladavši Luksemburg sa 1:0 i izgubivši od Grka na svom terenu 1:2. U međuvremenu, Holandija je dobro nastupila na Evropskom prvenstvu, ali ju je neočekivano zaustavila Češka u osmini finala. Oranje takođe ima šest bodova na kontu, a u prethodnom krugu narandžasti su se prošetali Gibraltarom pobjedivši sa 7:0, a prije toga su savladali Letoniju na svom terenu 2:0.

KAZAHSTAN - UKRAJINA (SRIJEDA, 16.00), DVOJKA 1,55

Kazahstan je uzeo bodove od ukrajinske reprezentacije u Kijevu, ali hoće li se žuto-plavi u Nur Sultanu osvetiti? Reprezentacija Kazahstana završila je peta u grupi u kvalifikacijama za Euro, Liga nacija je takođe završena neuspjehom, a kako stoje stvari neće biti radosti ni poslije borbe za odlazak na Mundijal. Kazahstan je startovao porazom od Francuske, dok je u drugom kolu napravio malu senzaciju, pošto je otkinuo bod današnjem rivalu. Ukrajinci su neuspješni u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, pošto su u tri odigrana meča igrali neriješeno. Pobjeda je gostima neophodna pošto se Francuska odlijepila na vrhu sa četiri boda viška.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.